0 producten € 0,00

Grote stickers laten maken

Grote stickers laten maken doet u snel, eenvoudig én voordelig bij Reclameland. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Al het drukwerk maken wij speciaal voor u op maat. Naast vierkante of rechthoekige stickers, kiest u met de optie ‘Eigen contour’ ook eenvoudig voor een compleet eigen vorm.

Zelf de grote stickers op een professionele manier plaatsen? Metons stappenplan en instructievideo is dat een fluitje van een cent!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor grote stickers plakken!

grote stickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote stickers maken: altijd bedrukt met uw eigen ontwerp

grote stickers drukken

Grote stickers laten maken door Reclameland is wel erg gemakkelijk. Tijdens het bestellen heeft u keuze uit verschillende formaten en vormen, materialen en afwerkingen om te drukken. Op die manier vindt u eenvoudig het perfecte drukwerk dat bij u past.

Als we het hebben over een grote afmeting, praten we vanaf A3 formaat. Alle vormen en soorten kunt u door ons laten maken! Met slechts enkele muisklikken heeft u uw perfecte product al samengesteld. Naast de grote exemplaren, kunt u verschillende stickers laten drukken in alle soorten en maten. Voor iedere toepassing is er wel een passend exemplaar te vinden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Waar kan ik grote stickers voor laten drukken?

U kunt de grote stickers laten maken voor ontzettend veel verschillende doeleinden, zowel binnen als buiten. Uw bedrukte boodschap of reclame-uiting valt gegarandeerd op! Denk bijvoorbeeld aan het bestickeren van een aanhanger. Zo kunt u onderweg eenvoudig werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Maar ook het aankleden van een terras of een (binnen)ruimte is in een handomdraai gedaan. Zolang de ondergrond maar glad en vlak is, kan er geplakt worden!

Goed om te weten: de stickers in groot formaat worden los van elkaar geleverd. Hierdoor kunt u ze direct laten plakken en is de backing eenvoudig te verwijderen.

Ruime keuze soorten en materialen stickers in groot formaat

De grote stickers laten wij drukken op een van onze hoogwaardige Durst printers. Met deze printers wordt uw ontwerp haarscherp op het materiaal aangebracht. De gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Is het materiaal ook weerbestendig? Dan kunnen deze ook voor langere tijd zonder problemen buiten gebruiken. Ideaal! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen tijdens het bestellen. Wij laten grote stickers maken die passen bij al uw wensen!

One way vision

One way vision is ideaal voor een groot formaat bestickering van bedrijfspanden en winkelruimtes. Dit is dan ook de meest gekozen optie bij raamstickers maken.Het materiaal wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Hierdoor is de bedrukking vanaf de buitenzijde goed zichtbaar, maar kunt u er vanaf de binnenkant doorheen naar buiten kijken. De gebruikte inkten van dit materiaal zijn UV- en watervast en geschikt voor buitengebruik.

Bekijk onze video en leer hoe een one way vision sticker geplakt moet worden!

Quickmount

Het quickmount materiaal is speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij niet-zichtbare, heel kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen tot het verleden. Voor het plakken van deze grote sticker heeft u dan ook geen water en zeep nodig.

Groot voordeel: quickmount is tijdens het plakken herpositioneerbaar. Hangt het materiaal niet direct goed? Dan kunt u het eenvoudig opnieuw plaatsen, totdat het naar volle tevredenheid plakt. De gebruikte inkten zijn UV- en watervast.

Let op: deze variant is niet geschikt voor buitengebruik.

Magnetisch

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op een auto of ander voertuig laten drukken? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond. Het materiaal hiervan is 0,9 mm dik en wordt rechtstreeks bedrukt met UV-inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Voor buitengebruik

Groot formaat outdoor stickers zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat outdoor materiaal geen breeklijn heeft op de achterzijde. Bekijk onze video en zie hoe u zorgt voor het mooiste eindresultaat!

Voor outdoor gebruik heeft u de keuze uit basic of premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

  • Basic | Monomeer kwaliteit. Deze zijn perfect voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden kan hierbij enige krimp optreden.
  • Premium | Polymeer kwaliteit. Deze zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer variant. De kans op krimpen is een stuk kleiner en hierdoor zijn ze ook geschikt voor langdurig gebruik.

Grote stickers bestellen met extra afwerking

Bij de verschillende materialen heeft u ook de keuze om een groot formaat sticker extra af te werken. Bij deze extra afwerking wordt er een laminaat - glans of mat - aangebracht. Dit beschermt zowel het materiaal als de opdruk. Hierdoor kunt u nog langer genieten van het schitterende drukwerk voor binnen of buitengebruik.

Een eigen ontwerp voor de grote stickers laten maken

U kunt een grote sticker laten maken op verschillende manieren. Als eerste kunt u een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Aan de hand van de werktekening weet u precies de maten waar u mee kunt werken in een van de opmaakprogramma’s. Houd goed rekening met alle marges en afdrukstanden, om te voorkomen dat het ontwerp van uw bestelling niet goed uit de verf komt.

Heeft u niet de beschikking over zo’n ontwerpprogramma? Dan kunt u bij het bestellen ook zelf aan de slag in onze gratis online ontwerptool. In deze tool kunnen eenvoudig logo’s, foto’s, teksten en andere afbeeldingen worden toegevoegd om tot een groot ontwerp te komen. Op die manier kan iedereen snel en eenvoudig een eigen grote sticker laten maken!

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: