0 producten € 0,00

Grote stickers maken

Grote stickers maken doet u snel, eenvoudig én voordelig bij Reclameland. U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Al het drukwerk maken wij speciaal voor u op maat. Naast vierkante of rechthoekige stickers, kiest u met de optie ‘Eigen contour’ ook eenvoudig voor een compleet eigen vorm.

Zelf de grote stickers op een professionele manier plaatsen? Metons stappenplan en instructievideo is dat een fluitje van een cent!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor grote stickers plakken!

grote stickers drukken

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote stickers maken: altijd bedrukt met uw eigen ontwerp

grote stickers drukken

Bij Reclameland is grote stickers maken wel erg gemakkelijk. U heeft keuze uit verschillende formaten en vormen, materialen en afwerkingen. Op die manier vindt u eenvoudig het perfecte drukwerk dat bij u past. Met slechts enkele muisklikken heeft u uw perfecte product al samengesteld. Naast de grote exemplaren, kunt u verschillende stickers maken in alle soorten en maten. Voor iedere toepassing is er wel een passend exemplaar te vinden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Waar kan ik de grote stickers voor gebruiken?

U kunt de grote stickers voor ontzettend veel verschillende doeleinden inzetten, zowel binnen als buiten. Uw boodschap of reclame uiting valt gegarandeerd op! Denk bijvoorbeeld aan het bestickeren van een aanhanger. Zo kunt u onderweg eenvoudig werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Maar ook het aankleden van een terras of een (binnen)ruimte is in een handomdraai gedaan. Zolang de ondergrond maar glad en vlak is, kan er geplakt worden!

Goed om te weten: het product wordt los van elkaar geleverd. Hierdoor kunt u ze direct gebruiken en is de backing eenvoudig te verwijderen.

Ruime keuze soorten en materialen

De grote stickers printen wij op één van onze hoogwaardige Mutoh printers. Met deze printers wordt uw ontwerp haarscherp op het materiaal aangebracht. De gebruikte inkten zijn UV- en waterbestendig. Is het materiaal ook weerbestendig? Dan kunnen deze ook voor langere tijd zonder problemen buiten kunt gebruiken. Ideaal! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen.

One way vision

One way vision is ideaal voor bedrijfspanden en winkelruimtes. Het materiaal wordt aan de witte zijde bedrukt en aan de buitenzijde van het raam geplakt. Vanaf de buitenzijde is de bedrukking goed zichtbaar, vanaf de binnenkant kunt u er doorheen naar buiten kijken.

De gebruikte inkten zijn UV- en watervast en geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

Bekijk onze video en leer hoe een one way vision sticker geplakt moet worden!

Quickmount

Het quickmount materiaal is speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren hiervan gaat een stuk eenvoudiger dankzij niet-zichtbare, hele kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen tot het verleden. Voor het plakken heb je dan ook geen water en zeep nodig.

Quickmount is tijdens het plakken herpositioneerbaar. Hangt het materiaal niet direct goed? Dan kun je het eenvoudig opnieuw plaatsen, totdat het naar volle tevredenheid plakt. De gebruikte inkten zijn UV- en watervast.

Let op: deze variant is niet geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

Magneet

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op een auto of ander voertuig? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

Het materiaal is 0,9 mm dik en wordt rechtstreeks bedrukt met UV inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Meer informatie

Outdoor

Groot formaat outdoor stickers zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat outdoor materiaal geen breeklijn heeft op de achterzijde. Bekijk onze video en zie hoe u zorgt voor het mooiste eindresultaat!

Voor outdoor gebruik heeft u de keuze uit basic of premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

  • Basic | Monomeer kwaliteit. Deze zijn perfect voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden kan hierbij enige krimp optreden.
  • Premium | Polymeer kwaliteit. Deze zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer variant. De kans op krimpen is een stuk kleiner en hierdoor zijn ze ook geschikt voor langdurig gebruik.

Meer informatie

Extra afwerking

Bij verschillende materialen heeft u ook de keuze om deze extra af te werken. Bij deze extra afwerking wordt er een laminaat - glans of mat - aangebracht. Dit beschermt zowel het materiaal als de opdrukt. Hierdoor kunt u nog langer genieten van het schitterende drukwerk!

Een eigen ontwerp voor de grote stickers maken

Het ontwerp voor de grote stickers maken kan op verschillende manieren. Als eerste kunt u een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Aan de hand van de werktekening weet u precies de (for)maten waar u mee kunt werken in één van de opmaakprogramma’s.

Heeft u niet de beschikking over zo’n ontwerpprogramma? Dan is er onze gratis online ontwerptool. In deze tool kunnen eenvoudig logo’s, foto’s, teksten en andere afbeeldingen worden toegevoegd. Op die manier kan iedereen snel en eenvoudig een eigen ontwerp maken!

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: