0 producten € 0,00

Kleine stickers

Kleine stickers drukken doen wij op zowel indoor als outdoor materiaal. Kies uit één van onze standaard formaten of vul uw eigen maat in en zie meteen onze verrassend lage prijzen!

De kleine stickers van Reclameland zijn makkelijk te bestellen en makkelijk op te plakken.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat en stans mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

kleine stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kleine stickers drukken

kleine stickers drukken

Bij Reclameland laat u uw kleine stickers drukken in zowel standaard maten, als stickers op maat waar u zelf uw formaat bepaalt. U kunt er zelfs voor kiezen om uw eigen stansvorm te laten maken. Wist u dat wij ook stickers op rol aanbieden?

Onze kleine stickers zijn zeer veelzijdig. U kunt ze voor zowel indoor als outdoor gebruik bestellen. Fleur er uw tuin mee op, gebruik het voor uw marketing of laat uw kroost losgaan door ze hun eigen kamer te laten versieren.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u ze zo snel mogelijk nodig? Stickers maken en extra snel in huis? Dat kan met een spoedbestelling: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Kleine stickers digitaal en offset drukken

Uw kleine stickers drukken wij op 2 manieren. De kleine oplages kleine stickers drukken we digitaal met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een kleine prijs. Grote oplages worden offset gedrukt. Vanaf 1.000 stuks is het zeker voordeliger om offset te bestellen. Dit gebeurt bij ons met één van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Indoor kleine stickers

De indoor variant van de kleine stickers drukken wij op een stevig soort wit etikettenpapier (mat). Zoals de naam al aangeeft zijn ze geschikt voor binnengebruik. De achterkant / backing van indoor stickers heeft een breeklijn.

Outdoor kleine stickers

Klein formaat outdoor stickers hebben een dikte van 90 um en zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. De gebruikte inkten en het materiaal zijn water- en UV-bestendig. Goed om te weten: de outdoor stickers hebben geen breeklijn aan de achterzijde.Stevig etikettenpapier

De achterkant van de indoor stickers is wit en heeft een goede hechting.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: