0 producten € 0,00

Stickers op rol

De mooiste stickers op rol laat u drukken bij Reclameland! Keuze uit verschillende vormen, maten en materiaalsoorten zodat u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Ideaal om te gebruiken op verpakkingen, producten of cadeauverpakkingen. Goedkoop, eenvoudig in gebruik en dus altijd en overal een boodschap die blijft plakken!

Met een levertijd van 4 werkdagen hoeft u nooit lang te wachten op uw stickers op rol. En met een spoedlevering heeft u uw drukwerk zelfs de volgende al in huis.

nieuw Stickers met eigen contour en eigen formaat!

Start met bestellen »

 • Stickers op rol in verschillende vormen en maten
 • Vier rolafwikkelingen mogelijk
 • Gratis verzending
stickers op rol drukken

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stickers op rol bedrukken bij Reclameland

stickers op rol bedrukken

Bij Reclameland vindt u een groot en breed aanbod van stickers maken. De stickers op rol is hierbij een populaire optie. Door de levering op rol zijn ze makkelijk in gebruik, snel te plakken en handig op te bergen. Met één beweging van de backing halen en op de door u gewenste ondergrond plakken. Ideaal in een winkel, als sluitzegel voor een cadeauverpakking of verzenddoos of om te gebruiken als adressticker.

Stickers op rol is een goedkope optie om voor weinig geld veel stickers te bestellen. En doordat ze geleverd worden op rol, nemen ze weinig ruimte in. Daarbij zijn de losse exemplaren heel eenvoudig van de rol te halen. De optioneel bij te bestellen dispenser maakt dit zelfs nóg makkelijker. Laat jouw stickers op rol met logo, tekst of ander ontwerp bedrukken en ervaar zelf het gemak!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kies uit verschillende maten en vormen

Doordat de stickers op rol voor ontzettende veel doeleinden gebruikt kunnen worden, hebben wij een selectie van veelgekozen maten en vormen voor u samengesteld. Rond, ovaal, rechthoekig en vierkant: u vindt het allemaal in verschillende populaire formaten.

Staat de gewenste vorm of het gewenste formaat er niet tussen? Met de optie ‘Eigen contour’ kunt u de stickers in vrijwel iedere denkbare vorm laten uitsnijden. Een laserstans zorgt ervoor dat uw stickers op rol nauwkeurig in de gewenste vorm worden gemaakt.

Meer over contour snijden »

Rolafwikkeling

Wanneer u van plan bent de stickers op rol machinaal te gebruiken, kan de rolafwikkeling van belang zijn. De rolafwikkeling bepaalt met welke oriëntatie de losse stickers op de rol komen. Bekijk goed welke oriëntatie bij welke rolafwikkeling hoort, zodat u de juiste optie voor uw situatie kunt selecteren. Deze opties zijn als volgt:

rolafwikkeling 1

Rolafwikkeling 1

rolafwikkeling 2

Rolafwikkeling 2

rolafwikkeling 3

Rolafwikkeling 3

rolafwikkeling 4

Rolafwikkeling 4

Goed om te weten wanneer u stickers op rol bestelt:

 • De kerndiameter is de diameter van de kern waarop de stickers worden gewikkeld. Dit is bij ons altijd 76 mm.
 • De rolafwikkeling is de positie van de sticker op de rol. U kunt uit 4 posities kiezen.
 • Optioneel leveren we een handige label dispenser mee.

Materiaalsoorten

Met maar liefst 12 verschillende materiaalsoorten is er een ruime keuze voor het bedrukken van stickers op rol. Welke het beste bij u past is voornamelijk afhankelijk van hoe u deze wilt gaan gebruiken. Hieronder zetten we de verschillende opties voor u op een rijtje:

 • Papier (glans, mat of zilver): geschikt voor binnengebruik of bijvoorbeeld als adreslabel. Is niet waterbestendig en hierdoor niet geschikt voor outdoor gebruik


 • Kunststof (mat of glans): polypropyleen (pp) folie dat kras- en waterbestendig is. Het materiaal is wit en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


 • Kunststof transparant (mat of glans): polypropyleen (pp) folie met een transparante ondergrond. Ook dit materiaal is kras- en waterbestendig en dus geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

  Let op: wit is geen drukkleur. Wat wit is in uw ontwerp zal uiteindelijk de transparante uitstraling van het materiaal hebben.


 • Fluor papier (oranje, geel, groen of rood): opvallen met je stickers op rol? Dat doet u met het fluor papier. Verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Omdat het papier niet waterbestendig is, is deze optie niet geschikt voor buitengebruik.

  Tip: door de kleur van het materiaal komt een full colour afbeelding in veel gevallen niet optimaal naar voren. Zwart-wit is dan vaak een betere optie.


 • Alinea blanc: een papiersoort die vooral veel gebruikt wordt voor het bedrukken van bieretiketten of wijnetiketten. Het materiaal is ongecoat, mat en houtvrij en heeft een licht reliëf.

Stickers op rol met logo

Gratis uw eigen stickers op rol met logo ontwerpen? Dat kan in onze online ontwerptool. In deze tool voegt u uw eigen afbeeldingen, logo’s, foto’s en teksten toe en maakt zo het drukbestand. De maten en marges zijn duidelijk te zien, dus u heeft geen verdere technische of grafische kennis nodig om een eigen ontwerp te maken.

Heeft u een drukklaar bestand voor de bedrukte stickers op rol? Tijdens het bestelproces kan deze snel en eenvoudig geüpload worden. Houd tijdens het ontwerpen wel altijd een werktekening of een template bij de hand, zodat u exact weet met welke maten en marges u moet werken. Zo bent u verzekerd van de mooiste stickers op rol!

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: