0 producten € 0,00

Sluitstickers op rol bedrukken en maken

U kunt kiezen uit veel verschillende formaten sluitzegels. Van rond tot ovaal, driehoek of vierkant: de perfectie optie zit er altijd voor u tussen!

  • Keuze uit 11 materialen
  • Verschillende formaten
  • Gratis verzending

Iets versturen? Bekijk ook onze verpakkingen.

sluitstickers op rol

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een rolafwikkeling:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sluitstickers bedrukken

sluitstickers bedrukken

Sluitstickers bedrukken kan bij Reclameland in verschillende vormen, maten en materiaalsoorten. U kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende vormen! Zo kunt u kiezen voor een driehoekige, ovale, vierkante, rechthoekige of ronde sluitstickers op rol in verschillende formaten. Dankzij een sluitzegel met eigen ontwerp wordt het openen van een cadeau, verpakking of envelop nog leuker!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Sluitzegels voor een envelop of verpakking

U levert een eigen ontwerp aan voor de sluitstickers op rol. Laat bijvoorbeeld uw sluitstickers bedrukken met uw eigen logo, schattige afbeelding zoals een hartje of sterretje of een leuke tekst. U bepaalt, wij drukken! In onze uploadtool upload u eenvoudig uw kant-en-klare ontwerp. Wilt u stickers maken, maar geeft u nog geen design gemaakt voor uw sluitsticker? Geen nood, in onze ontwerptool gaat u gemakkelijk aan de slag met uw ontwerp.

Maak een compleet feestje van uw verpakking en bestel ook uw eigen bedrukt inpakpapier.

Materialen sluitstickers op rol

Wilt u met uw sluitstickers direct de aandacht trekken? Bedruk ze dan op bijvoorbeeld ons zilver papier. Moeten de sluitstickers juist meer subtiel zijn? Kies dan voor onze transparante sluitstickers. Houd er bij beide materialen rekening mee wij de sluitstickers full colour bedrukken. Wit is hierbij geen drukkleur. Alle witte delen in het ontwerp krijgen de kleur van het materiaal. Bij een zilvere sluitsticker is dit dus zilver, bij een transparante sticker wordt dit doorschijnend. Om nog meer op te vallen kunt u ook kiezen voor ons fluor papier. Beschikbaar in 4 kleuren: oranje, geel, groen en rood. Let op: het fluor materiaal kan enkel met zwart bedrukt worden. Toch liever een neutraal materiaal? Uiteraard is dit ook mogelijk. Witte sluitstickers zijn beschikbaar op papier en kunststof. Beide materialen zijn beschikbaar in een glanzende en matte variant. De papieren sluitstickers plakken het beste op papier. Komen de stickers op karton? We adviseren om daarvoor de kunststof sluitstickers te gebruiken.

Sluitsticker met labeldispenser

U kunt bij uw sluitstickers op rol een handige labeldispenser bestellen. Dankzij deze dispenser komen de sluitzegels nog gemakkelijker van de rol af en plakt u ze snel op uw envelop of verpakking. Het formaat van de labeldispenser wordt automatisch aangepast naar het formaat van de sticker.

verpakkingen

Meer verpakkingen

Naast sluitstickers bedrukken bieden we ook veel verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: