0 producten € 0,00

Verzenddozen bedrukken met logo of tekst

Bij Reclameland kunt u kiezen uit 2 verschillende typen verzenddozen. Deels bedrukte verzenddozen en volledig bedrukte verzenddozen.

Meer informatie

  • Meerdere formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Benieuwd naar meer oplossingen voor verzenden? Bekijk dan al onze verpakkingen.

verzenddozen bedrukken

Verzenddozen met logo bedrukken

verzenddozen met logo

U heeft er vast wel eens mee te maken, het verzenden of ontvangen van een pakket. Hoewel de inhoud vaak gewaardeerd wordt, is een saaie verpakking meestal snel vergeten. Dat kan natuurlijk ook anders dankzij onze verzenddozen! Laat verzenddozen bedrukken en u heeft gegarandeerd sterke reclamedragers in handen.

Snel en makkelijk verzenddozen bedrukken

Het bestellen van een gepersonaliseerde bedrukte verzenddoosbedrukte verzenddoos is nog nooit zo eenvoudig geweest. Uw bedrijfslogo, een mooie afbeelding, tekst of ander eigen design? Het kan makkelijk én snel bij Reclameland. Laat door ons uw verzenddozen bedrukken om een blijvende indruk achter te laten met niet alleen de inhoud maar ook de verpakking. Laat simpel maar toch efficiënt zien dat er is nagedacht over elk aspect van uw verzending!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Deels bedrukte verzenddoos

Onze deels bedrukte verzenddozen zijn beschikbaar in 3 handige formaten; A3, A4 en A5 formaat. Deze verzenddozen worden gemaakt van kwalitatief dubbelwandig karton. Dit materiaal is uitermate geschikt om te gebruiken als voor toepassingen als verzendverpakking. Het materiaal heeft de klassieke bruine uitstraling van karton en heeft een gewicht van circa 600 g/m2. De bedrukking van deze verzenddozen wordt aan de bovenzijde voorzien. Denk bijvoorbeeld aan verzenddozen met logo.

Klik hier om direct aan de slag te gaan met een bestelling voor deels bedrukte verzenddozen!


Volledig bedrukte verzenddoos

Onze volledige bedrukte verzenddozen zijn beschikbaar in maar liefst 16 verschillende formaten. Combineer eenvoudig de formaten A4, A5, A6 en A7 met de beschikbare hoogtes van 2,5 cm tot 10 cm. De volledig bedrukte verzenddozen worden op maat geproduceerd van 1,5 mm golfkarton. Dit materiaal heeft een witte uitstraling en de bedrukking wordt enkelzijdig full colour aan de buitenzijde van de verzenddoos voorzien. Het gewicht is circa 480 g/ m2.

Klik hier om direct aan de slag te gaan met een bestelling voor volledig bedrukte verzenddozen!


Brievenbusdoosjes

Het verzenden van pakketten kan veilig én persoonlijk met de bedrukte brievenbusdoosjes van Reclameland. Wij bieden onze brievenbusdoosjes aan in de formaten A4 en A5. De doosjes zelf zijn iets groter dan de A4 en A5 formaten, waardoor deze formaten goed in de doosjes passen. Doordat de doosjes voorzien zijn van een akte sluiting is de ontvanger er zeker van dat de inhoud altijd volledig is. Deze handige doosjes bedrukken wij in full colour. De dozen zijn gemaakt van stevig karton, waardoor u uw producten met een gerust hart kan versturen.