0 producten € 0,00

Volledig bedrukte verzenddozen bestellen

De verzenddozen zijn gemaakt van stevig karton. Zo kunt u met gerust hart uw producten versturen. En met een volledige bedrukking helemaal naar uw wensen te ontwerpen!

  • 16 verschillende formaten
  • Gedrukt op 1,5 mm golfkarton
  • Gratis verzending
volledig bedrukte verzenddozen

Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies hoogte van doos:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope verzenddozen drukken

verzenddozen laten bedrukken

Tegenwoordig bestelt bijna iedereen wel eens iets via internet. Kleding, sieraden, boeken, elektronica: het komt dagelijks voorbij bij de pakketbezorgers. Hoe leuk is het dan om uw producten te versturen in een gepersonaliseerde verzenddoos? Een eenvoudige manier om extra op te vallen tussen de vele pakketten. Daarnaast ziet de ontvanger van wie het pakket afkomstig is. Het geluksmoment van het uitpakken van de zending kan dus al vroeg beginnen! Het stevige karton zorgt daarnaast ook voor het veilig verzenden van de inhoud. En met de verschillende formaten vindt u altijd een formaat dat bij u past.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verzenddoos volledig laten bedrukken

De verzenddozen van Reclameland zijn aan de buitenzijde volledig te bedrukken. U heeft dus niet te maken met een bepaald bedrukbaar gebied. Bij deze deze bepaalt u helemaal zelf de opdruk van de volledige doos. Van foto’s en afbeeldingen tot logo’s en teksten: u neemt het eenvoudig mee in uw ontwerp. De standaard - en toch ietswat saaie - verzenddozen dragen niet echt bij aan de beleving van het ontvangen van een pakketje. Met een mooie verzenddoos wordt alleen het versturen en het ontvangen van de zending al een feestje. Extra goed voor de binding met uw klanten!

Verzenddoos kopen

Het materiaal waar de verzenddozen van gemaakt worden, is 1,5 millimeter dik golfkarton. Het golfkarton bestaat uit twee lagen karton met daartussen een ‘golvende’ laag voor extra stevigheid. Er zijn vier verschillende formaten: A7, A6, A5 en A4. Dit zijn niet de exacte formaten, maar geschikt voor het versturen van de genoemde formaten. De verzenddozen zijn iets groter. Naast het formaat heeft u de keuze uit vier verschillende hoogtes: 2,5, 5, 7,5 en 10 centimeter. Zo stelt u eenvoudig de verzenddoos samen die voor u geschikt is. Om zo min mogelijk ruimte in te nemen bij u in de opslag, worden de dozen plano (ongevouwen) geleverd.