0 producten € 0,00

Brievenbusdoos bedrukken

Een brievenbusdoos bedrukken zorgt voor een veilige én persoonlijke verzending van uw producten. Doordat de doosjes van Reclameland voorzien zijn van een akte sluiting is de ontvanger er zeker van dat de inhoud altijd volledig is. Deze handige doosjes bedrukken wij in full colour.

De brievenbusdozen zijn gemaakt van stevig karton, waardoor u uw producten met een gerust hart kan versturen.

Start met bestellen »

  • Beschikbaar in A4 en A5 formaat
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis verzending
brievenbusdoos drukken

Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Brievenbusdoos bedrukken

deels bedrukte verzenddozen

Een brievenbusdoos bedrukken groeit, net als andere verzenddozen, nog altijd enorm aan populariteit. Als verzender van pakketjes wilt u dat de inhoud hiervan goed aankomt bij de ontvanger. Als ontvanger wilt u niet de hele dag thuis moeten blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. Speciaal hiervoor kunt bij ons goedkope brievenbusdoosjes bedrukken en bestellen. Een bedrukte brievenbusdoos met uw logo of afbeelding oogt betrouwbaar en professioneel. De verzenddoosjes van Reclameland zijn voorzien van een akte sluiting, waardoor u met een gerust hart vertrouwelijke pakketjes kunt verzenden. De doosjes passen gewoon in de brievenbus waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te blijven op de dag van leveren.

Wist u dat wij meer verpakkingen aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Brievenbusdozen laten bedrukken in verschillende formaten

Bij ons kunt u uw brievenbusdozen laten drukken aan in 2 verschillende formaten. Gaat u voor een A4 brievenbusdoos of is de A5 brievenbusdoos geschikt voor u? De exacte afmetingen van de doosjes zijn iets groter, waardoor het standaard A5 formaat of A4 formaat perfect past en dus verstuurd kan worden. Doordat wij uw bestelling digitaal printen, geldt er geen minimale oplage en kunt u al bestellen vanaf 1 stuk. Op zoek naar een grote oplage? U kiest net zo gemakkelijk voor grote aantallen tot maar liefst 500 stuks.

Bedrukte brievenbusdoosjes

Uw bedrukte verzenddozen worden altijd in full colour geproduceerd. Heeft u al een drukklaar bestand? Deze upload u eenvoudig tijdens het bestelproces. Ook als u nog geen drukbestand heeft, kunt u aan de slag via onze gratis online ontwerptool. Hier kunt u eenvoudig eigen foto's, afbeeldingen en/of teksten toevoegen. Op die manier ontwerpt u snel en eenvoudig uw eigen brievenbusdoos!

Let op: het gebruik van volvlakken wordt afgeraden, dit kan resulteren in een wolkerig effect.


Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Brievenbusdoos A4+

brievenbusdoos A4
B35 x H25 x D2,8 cm 33 x 20 cm Werktekening
Template

Brievenbusdoos A5+

brievenbusdoos A5
B26 x H17 x D2,8 cm 23 x 14 cm Werktekening
Template
verpakkingen

Meer verpakkingen

Naast brievenbusdoosjes bedrukken bieden we ook veel andere verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: