0 producten € 0,00

Outdoor stickers drukken en printen

Laat outdoor stickers drukken bij Reclameland en u kunt ze in weer en wind gebruiken. Het materiaal en de gebruikte inkten van de buiten stickers zijn namelijk water- en UV-bestendig.

Onze weerbestendige stickers voor indoor én outdoor gebruik zijn makkelijk te bestellen en makkelijk op te plakken.

Meer informatie

  • Weersbestendige stickers
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

outdoor stickers drukken

Buiten stickers

outdoor stickers drukken

Outdoor stickers drukken wij in standaardmaten, maar u kunt ook uw eigen maten aangeven. Ook kunnen we ze in iedere gewenste vorm stansen of contoursnijden.

Onze weerbestendige stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. Verras uw buurt met een tuinfeest met gepersonaliseerde tuinstickers. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Of gebruik ze voor bijvoorbeeld uw winkel. Met outdoor stickers trekt u de aandacht van iedereen die voorbijloopt. Hoe groot en in welke vorm u ze ook wilt: wij kunnen het allemaal.

Naast de outdoor sticker, kunt u nog veel meer verschillende andere soorten stickers maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de indoor stickers.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De buiten stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis.

Verschillende materialen

U kunt kiezen uit vele verschillende maten en papiersoorten voor uw bedrukte outdoorstickers. Zo hebben we materialen als:

  • Outdoor stickermateriaal
  • One way vision
  • Magneetfolie

Naast onze standaard witte weerbestendige stickersoorten, kunt u ook kiezen voor een transparante variant. Goed om hierbij te weten dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat.

kleine outdoor stickers

Klein formaat outdoor stickers

Onze klein formaat outdoor stickers zijn beschikbaar in zowel standaard maten als op maat, waarbij u zelf uw formaat bepaalt. Het maximale formaat is hierbij A3. Optioneel kunnen wij deze stickers voor buiten stansen in ieder gewenste vorm.

Meer informatie

grote outdoor stickers

Groot formaat outdoor stickers

Onze groot formaat outdoor stickers worden altijd voor u op maat gemaakt, zowel gewoon rechthoekig als in een contour gesneden formaat.

Meer informatie

stickers

Meer stickers

Naast de stickers voor buiten bieden we veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: