0 producten € 0,00

Klein formaat outdoor stickers drukken

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

kleine stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope klein formaat outdoor stickers drukken

klein formaat outdoor stickers drukken

Onze klein formaat outdoor stickers zijn beschikbaar in zowel standaard maten, als stickers op maat waar u zelf uw formaat bepaalt. Wij kunnen uw stickers ook in iedere gewenste vorm stansen.

De stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. Fleur uw schutting op met gepersonaliseerde tuinstickers. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Of gebruik ze voor bijvoorbeeld uw winkel. Met outdoor stickers trekt u de aandacht van iedereen die voorbijloopt. In welke vorm u ze ook wilt: wij kunnen het allemaal.

Outdoor stickers drukken wij zowel in klein formaat als in een grotere variant. Kijk bij grootformaat outdoor stickers voor alle varianten groter dan A3 formaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u ze zo snel mogelijk nodig? Een spoedbestelling is mogelijk: vandaag voor 18:00 besteld = morgen in huis.

Water- en UV-bestendig

Handig om te weten bij het drukken van outdoor stickers is dat ze een dikte van 90 um hebben en uitstekend geschikt zijn voor buitengebruik. De inkten zijn namelijk water- en UV-bestendig. De stickers hebben geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Naast onze witte stickers bieden we ook een transparante variant aan. Houd er hierbij rekening mee dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat. Deze stickersoort heeft altijd een hoogglans afwerking.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: