0 producten € 0,00

Grote stickers voor buiten

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

grote stickers voor buiten

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope groot formaat outdoor stickers drukken

groot formaat outdoor stickers drukken

Onze groot formaat outdoor stickers kunt u laten drukken in zowel standaard maten als op maat waarbij u zelf uw formaat bepaalt. Wij kunnen uw stickers ook in iedere gewenste vorm contoursnijden.

De stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. Fleur bijvoorbeeld uw schutting op met gepersonaliseerde tuinstickers. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Of gebruik ze voor uw winkel. Met outdoor stickers trekt u de aandacht van iedereen die voorbijloopt. In welke vorm u ze ook wilt: wij kunnen het allemaal.

Naast outdoor stickers in groot formaat is er ook een kleine variant verkrijgbaar. Kijk bij kleinformaat outdoor stickers voor alle varianten groter dan A3 formaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis.

Water- en UV-bestendig

Handig om te weten bij outdoor stickers drukken is dat de basic variant een dikte van 100 um heeft en de premium variant een dikte van 70 um heeft. Beide soorten zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. De inkten zijn namelijk water- en UV-bestendig. De stickers hebben geen breeklijn op de achterzijde.

Basic en premium

De groot formaat variant wordt altijd gedrukt op een glanzende stickersoort. Hierbij maken we onderscheid tussen basic en premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

  • Basic outdoor stickers zijn van een monomeer kwaliteit. Monomeer is voornamelijk geschikt voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden zal er bij de monomeer variant enige krimp optreden.
  • Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Polymeer is kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer. Het krimpt minder en is daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

Naast onze standaard witte stickersoorten, kunt u ook kiezen voor stickers outdoor transparant. Belangrijk hierbij is dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat.

Afwerken van groot formaat outdoor stickers

Eventueel kunnen we uw groot formaat stickers verder afwerken. We kunnen ze voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en afdruk beter beschermd is tegen krassen en beschadigingen. Verder kunnen we een anti-slip laminering aanbrengen op deze stickers.

Sticker achterkant

De achterkant van de groot formaat outdoor stickers is grijs en heeft een sterke plaklaag.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: