0 producten € 0,00

Vloerstickers drukken en printen

  • Zowel vierkant als contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
vloerstickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope vloerstickers drukken

vloerstickers drukken

De bedrukte vloerstickers van Reclameland zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo kunt u ze gebruiken voor tijdelijke acties, maar ook voor bijvoorbeeld magazijnsignalering zijn de stickers geschikt.

Laat uw logo, slogan of afbeelding op onze vloerstickers drukken en val op. Trek de aandacht in bijvoorbeeld de supermarkt door een vloersticker voor het schap met uw product te leggen. U kunt ze ook gebruiken als wegbewijzering voor bezoekers. Deze stickers zijn geschikt voor binnengebruik. Op zoek naar stickers voor buitengebruik? Zie dan onze straatstickers.

Vloerstickers drukken wij altijd full colour en zijn daarna voorzien van een laminaat met een antisliplaag. U kunt kiezen uit een normale of transparante variant. Bij de transparante stickers blijft het al het wit in uw ontwerp transparant.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Vloerstickers blijven alleen goed zitten op vloeren die schoon, droog en stof- en vetvrij zijn. Reclameland is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de vloerstickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn met spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Plaklaag

De achterkant van de vloerstickers is wit en heeft een sterke plaklaag.

Opplakken van gedetailleerde ontwerpen gaat het beste met behulp van applicatietape, dit wordt niet bijgeleverd. Bij het aangeven van de maat voert u de maximale lengte en breedte van de sticker in.


stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: