0 producten € 0,00

Vloerstickers drukken en printen

  • Met anti-slip
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
vloerstickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope vloerstickers drukken

vloerstickers drukken

Vloerstickers zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo kunt u deze stickers maken om te gebruiken voor tijdelijke (marketing)acties op uw vinyl vloer, maar ook bijvoorbeeld bij de bewegwijzering in uw magazijn. Laat uw logo, slogan, afbeelding of actie op onze stickers drukken en val meteen op!

Stickers bestellen

Vloerstickers maken wij altijd full colour waarbij u kunt kiezen voor een premium of transparante variant. Het grote verschil tussen de stickers is dat de premium variant dikker is en we bij de transparante variant het wit in uw ontwerp niet printen. De overeenkomst is dat we na het stickers drukken beide varianten voorzien van een anti-sliplaag. Wilt u de stickers nog ontwerpen? Dan kan in onze gratis online ontwerptool.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Vloerstickers plakken

Vloerstickers blijven alleen goed zitten op vloeren die schoon, droog en stof- en vetvrij zijn. Denk bijvoorbeeld aan een vinyl vloer of beton. De achterkant van de vloersticker is wit en heeft een sterke plaklaag. Het opplakken van gedetailleerde ontwerpen gaat het beste met behulp van applicatietape. Let op: Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat.

Vloerstickers blijven alleen goed zitten op vloeren die schoon, droog en stof- en vetvrij zijn. Reclameland is verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindresultaat.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de vloerstickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn met spoed te bestellen: vandaag voor 15:00 besteld = morgen in huis.

Plaklaag

De achterkant van de vloerstickers is wit en heeft een sterke plaklaag.


stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: