0 producten € 0,00

Indoor stickers drukken en printen

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
indoor stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope indoor stickers drukken

indoor stickers drukken

Indoor stickers drukken kan in zowel standaard als eigen formaten. U kunt zelfs stickers maken in een eigen vorm door een eigen stansvorm te laten maken.

Onze stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. Geef bijvoorbeeld het beste kinderfeestje ooit voor uw kind met deze gepersonaliseerde plakplaatjes. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Druk er een leuke verjaardagstekst of foto op af en u maakt zeker indruk.

Of gebruik ze voor bijvoorbeeld uw eigen koekjesbakkerij. Met onze stickers plakt u gemakkelijk een mooi ontwerp op uw verpakking. Vermeld de ingrediënten, schrijf een mooi verhaal met achtergrondinformatie over uw bedrijf en geef uw producten de professionele uitstraling die ze verdienen.

Naast stickers voor binnengebruik is er ook een variant beschikbaar voor buitengebruik. Regen of zon: een sticker van Reclameland trotseert de elementen met gemak. Kijk bij onze outdoor stickers voor meer informatie.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u de indoor stickers zo snel mogelijk nodig? Ze zijn in spoed te bestellen: vandaag voor 18:00 besteld = morgen in huis.

Digitaal en offset drukken

We kunnen op 2 manieren indoor stickers drukken. Kleine oplages drukken we digitaal met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een kleine prijs. Grote oplages drukken we offset. Vanaf 1.000 stuks is het zeker voordeliger om offset te bestellen. Dit gebeurt bij ons met een van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Stevige papiersoort

Indoor stickers worden gedrukt op een stevig soort wit etikettenpapier (mat). Zoals de naam al aangeeft, zijn ze geschikt voor binnengebruik. De achterkant / backing van indoor stickers is voorzien van een breeklijn. De digitaal geproduceerde variant heeft een dikte van 70um en de offset variant 80 um.

De achterkant van de indoor stickers is wit en heeft een goede hechting.

Stevig etikettenpapier

Indoor stickers worden gedrukt op een stevig soort wit etikettenpapier (mat). Zoals de naam al aangeeft zijn ze geschikt voor binnengebruik. De achterkant / backing van indoor stickers heeft een breeklijn.

De achterkant van de indoor stickers is wit en heeft een goede hechting.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: