0 producten € 0,00

Transparante stickers maken: rond, op rol en meer

Onze stickers drukken we altijd op de beste drukpersen. Ronde transparante stickers op rol, vierkant of een unieke contour, alles kan bij Reclameland!

  • Eigen aantallen kiezen
  • Diverse materialen mogelijk
  • Gratis verzending

Neem ook een kijkje bij onze andere stickers.

transparante stickers maken

Voordelig transparante stickers drukken

transparante stickers drukken

Een doorzichtige sticker is geschikt voor vele toepassingen. Van raamstickers tot productstickers en van flesetiketten tot aanbiedingsstickers: alles is mogelijk. U bepaalt zelf wat er op de sticker gedrukt wordt! Gebruik een transparante sticker om etenswaar in de vriezer te labelen of plak de verpakkingen van uw producten dicht met een doorzichtig label. U kiest zelf een formaat zodat de stickers altijd goed bij uw wensen aansluiten. Een eigen contour is zelfs mogelijk bij onze grote doorzichtige stickers.

Een transparante stickers maken om buiten ergens op te plakken? Onze outdoor stickers zijn zeer geschikt voor buitengebruik. De inkten die gebruikt worden zijn water- en UV-bestendig. De stickers zijn uiteraard voorzien van een goede lijmlaag zodat u langer kunt genieten van uw doorzichtige stickers. Wilt u grote stickers maken en gebruiken als raamsticker? Bij de grote doorzichtige stickers kunt u bij het materiaal outdoor transparant de sticker laten spiegelen. Op deze manier kan de sticker aan de binnenzijde van het raam geplakt worden, en is deze aan de buitenzijde zichtbaar.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Doorzichtige stickers in grote oplage

Op zoek naar kleine doorzichtige stickers in grote oplage? Onze transparante stickers op rol zijn hier de ideale optie voor. We hebben de stickers beschikbaar in maar liefst 34 formaten!

Quickmount stickers hebben als voordeel dat ze voorzien zijn van kleine gaatjes in het materiaal. Dankzij deze gaatjes zijn de quickmount transparante stickers nog gemakkelijker te plakken. De stickers zijn namelijk te herpositioneren tijdens het plakken.

Transparante stickers maken in full colour

Transparante stickers drukken wij altijd full colour. Belangrijk om te weten is dat we geen witte inkt gebruiken. Alles wat wit is in het aangeleverde drukbestand, blijft transparant in het eindresultaat. Door de transparante eigenschap van het stickermateriaal zijn de inkten niet 100% dekkend. Alle kleuren blijven dus enigszins doorschijnend. Liever een witte sticker? Deze vindt u bij onze kleine stickers of grote stickers.

doorzichtige stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: