0 producten € 0,00

Grote transparante stickers drukken en bestellen

De groot formaat transparante stickers van Reclameland zijn te gebruiken voor oneindig veel doeleinden. De grote doorzichtige stickers worden gedrukt op een stevig outdoor stickermateriaal, waardoor ze zelfs in weer en wind mooi blijven! Gebruik ze voor uw marketing campagne, of plak uw logo levensgroot aan de buitenkant van uw kantoor.

Onze grote transparante stickers zijn gemakkelijk te bestellen en heel eenvoudig op te plakken. De stickers zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Start met bestellen »

  • Eigen contour mogelijk
  • Water- en UV-bestendig
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor grote stickers plakken!

grote transparante stickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Voordelige groot formaat transparante stickers

grote doorzichtige stickers drukken

Bestel grote transparante stickers voordelig en snel bij Reclameland. Gaat u voor een eigen maat, eigen contour of één van onze standaard cirkels? Geen gedoe meer met ingewikkelde ontwerpprogramma’s: u kiest eenvoudig uw formaat cirkel en upload uw bestand in onze uploadtool. Wij verzorgen de rest!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wij kunnen uw grote doorzichtige stickers afwerken op diverse manieren. Geef uw transparante outdoor sticker extra bescherming tegen krassen en andere beschadigingen en kies voor een prachtig mat of glanzend laminaat. Wilt u de stickers drukken en gebruiken als vloersticker? Vergeet dan niet de anti-slip laminering. Wel zo veilig!

Grote transparante stickers bestellen

Onze grote doorzichtige stickers zijn te bestellen op maar liefst drie materiaalsoorten: outdoor transparant, quickmount stickers met een glanzende uitstraling en quickmount stickers met een matte uitstraling.

Stickers outdoor transparant

De outdoor transparant stickers zijn, de naam zegt het al, uitstekend geschikt voor buitengebruik. Deze outdoor stickers hebben een glanzende uitstraling. Hoewel u goed door de transparante sticker heen kunt kijken, hebben deze niet dezelfde transparantie als bijvoorbeeld glas. Liever heldere transparante stickers? Deze bieden wij aan als stickers op rol.

grote raamstickers bedrukken

Quickmount stickers

De quickmount stickers zijn voorzien van kleine gaatjes in het materiaal. Dankzij deze gaatjes zijn de stickers tijdens het plakken herpositioneerbaar. Luchtbellen onder de sticker zijn verleden tijd! Dit materiaal is enkel geschikt voor binnengebruik.

Uw grote doorzichtige stickers gebruiken op glas, als bijvoorbeeld raamsticker? Dat is uiteraard ook mogelijk. Indien u de sticker aan de binnenzijde van uw raam wilt plakken, en deze van buiten zichtbaar moet zijn, kiest u voor onze outdoor transparante stickers. Bij dit materiaal vindt u namelijk de optie om het bestand door ons te laten spiegelen. Op deze manier is de raamsticker van buiten leesbaar! De transparante quickmount stickers zijn enkel binnen te gebruiken en zijn van binnen zichtbaar.

Bedruk stickers transparant

Wij drukken uw grote transparante stickers altijd full colour. Belangrijk om te weten is dat we geen witte inkt gebruiken. Alles wat wit is in het aangeleverde drukbestand, blijft transparant in het eindresultaat. Door de transparante eigenschap van het stickermateriaal zijn de inkten niet 100% dekkend. Alle kleuren blijven dus enigszins doorschijnend. Liever een witte sticker? Deze vindt u bij onze kleine stickers of grote stickers.

grote stickers rond

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: