0 producten € 0,00

Geboortesticker met eigen ontwerp bestellen

Hoera, er is een kindje geboren! Met de geboortestickers van Reclameland brengt u iedereen in de buurt eenvoudig op de hoogte van de geboorte van de kleine spruit. Plak de geboortesticker op het raam, op de deur of waar u maar wilt en de naam van uw baby is bijna niet te missen.

De geboortesticker kunt u helemaal zelf ontwerpen met een eigen maat of eigen contour. En natuurlijk levert u eenvoudig uw eigen ontwerp aan. Eenvoudig besteld en snel geleverd!

Start met bestellen »

  • Eigen maat of eigen contour
  • UV-bestendig
  • Gratis verzending

Neem ook een kijkje bij ons ander geboortedrukwerk.

Bekijk ook onze instructies voor geboortestickers plakken!

geboortesticker eigen ontwerp

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Geboortesticker met eigen ontwerp

geboortesticker eigen ontwerp

Geboorteborden, geboortekaartjes, opblaaspoppen: allemaal manieren om te laten zien dat er een baby is geboren. Aan dat rijtje kan nu ook de geboortesticker worden toegevoegd. Een keer plakken en verder heeft u geen omkijken meer naar de sticker. De sticker plakt op vrijwel iedere ondergrond. Geen gedoe met stellages of ander gereedschap. Bij de sticker hoeft u alleen de backing van de sticker te halen en op een vetvrije ondergrond te kleven. Lekker makkelijk!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboortesticker met naam

De geboortesticker maakt u helemaal naar uw eigen wens. Geen standaard ontwerpen, maar u bepaalt wat er op komt. Jongen of meisje, het is aan u. Wilt u de stijl van het geboortekaartje door laten lopen in het eigen ontwerp? Dat kan! Of misschien wilt u wel iets totaal anders? Ook geen probleem. Met afbeeldingen, illustraties, foto’s en teksten kunt u altijd een persoonlijke stickers maken die aan uw wensen en eisen voldoet.

Goedkope geboortesticker raam

In de meeste gevallen wordt de geboortesticker op het raam geplakt. Dit is een overzichtelijke en duidelijk plek waar iedereen de geboorte raamsticker ook goed kan zien. Alle materialen die gekozen kunnen worden zijn geschikt om op de buitenzijde van het raam te plakken. Maar heeft u een andere ondergrond, dan plakt de geboortesticker daar in de meeste gevallen ook op. Belangrijk is dat het een vetvrije en gladde ondergrond is. De stickers zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: