0 producten € 0,00

Stickervel printen

Uw logo, tekst of ander ontwerp op een stickervel printen? Dat doet u eenvoudig bij Reclameland! Altijd haarscherp en full colour gedrukt op stevig etikettenpapier. Ideaal om promotie voor uw bedrijf te maken of juist voor intern gebruik. Met het handige A4-formaat (21 x 29,7 cm) kunt u alle kanten op met het stickervel! Voor welke van de vier formaten/opties kiest u?

Een grote of juist een kleine oplage stickervellen bestellen? Bij Reclameland is stickers maken voor iedereen eenvoudig en voordelig!

Start met bestellen »

  • Full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
grote stickers drukken

Kies een formaat sticker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stickervel maken

stickervel printen

Wilt u een stickervel maken met ronde of juist vierkante stickers? Het kan allemaal bij Reclameland! Haarscherp en professioneel gedrukt op stevig etikettenpapier. Hiermee heeft u direct meerdere stickers op één vel. Geen last van rondslingerende stickers en eenvoudig van de backing te halen. Ideaal! De stickervellen hebben een standaard formaat, namelijk dat van een A4 (21 x 29,7 cm). Dit maakt dat het drukwerk handig en gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Stickers maken kan bij Reclameland in verschillende soorten en maten. Zo laat u bijvoorbeeld ook eenvoudig uw stickers op rol drukken!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende vormen en maten

Gaat u een stickervel bestellen, dan kiest u eenvoudig uit één van de verschillende formaten en vormen stickers. Hoeveel er uiteindelijk op één vel terecht komen, is afhankelijk van de optie waar u voor kiest. Hieronder vindt u de verschillende opties en het aantal op één stickervel:

  • Vierkant 2 x 2 cm | 96 stickers per stickervel
  • Rond 3 cm | 54 stickers per stickervel
  • Rond 4 cm | 24 stickers per stickervel
  • Rechthoekig 8,3 x 5,2 cm | 10 stickers per stickervel

Deze vormen en formaten worden altijd op A4 formaat etiketten papier gedrukt. Het materiaal heeft een matte uitstraling en is geschikt voor binnengebruik.

Kisscut

Om de stickers los te krijgen van de backing, worden de gekozen vormen uitgesneden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een zogenoemde kisscut. Dit is een manier van snijden waarbij er niet volledig door het materiaal gesneden worden, maar tot aan de backing. Hierdoor blijft het stickervel heel en kunt u alsnog de individuele stickers gemakkelijk loshalen van het geheel.

Stickervellen printen: zo lever je je drukbestand aan

Uw drukbestand aanleveren voor de stickervellen is erg eenvoudig. U levert één stuk van de door u gekozen vorm + formaat aan. Wij vullen vervolgens het volledige stickervel met uw ontwerp.

Ontwerp maken

Uw ontwerp aanleveren kan op twee manieren. Als eerste kunt een kant-en-klaar bestand uploaden bij uw bestelling. Deze is - aan de hand van de werktekening - opgemaakt in een extern ontwerpprogramma. Heeft u nog geen drukbestand? In onze ontwerptool kunt u gratis aan de slag met het maken van het ontwerp voor de stickers op het stickervel.

Let op: plaats geen kaders in het ontwerp.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: