0 producten € 0,00

Angles morts: dode hoek sticker Frankrijk

  • Water- en UV-bestendig
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere stickers.

dode hoek sticker

Kies het type sticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Angles morts stickers drukken en bestellen

dode hoek sticker frankrijk

Wilt u Franse dode hoek stickers maken? Bij Reclameland vindt u angles morts stickers in zowel kleine als grote oplages. Zo kunt u veilig de weg op! In Frankrijk is het sinds 1 januari 2021 verplicht om de dode hoeken van voertuigen boven de 3,5 ton te markeren. Het markeren van de dode hoeken moet met zogeheten Angles Morts stickers. Angles morts betekent simpelweg: dode hoeken. Zorg ervoor dat uw dode hoeken opvallen voor andere weggebruikers door middel van de stickers. Heeft u de angles morts stickers snel nodig? Met een spoedlevering heeft u de dode hoek stickers de volgende werkdag al in huis.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De angles morts stickers van Reclameland voldoen aan de Franse regelgeving. Zo drukken wij de stickers aan de hand van de officiële ontwerpen en hebben de stickers het vereiste formaat van 17 x 25 cm. De hoeken van de stickers zijn afgerond.

Plaatsing angles morts stickers

Volgens de Franse wetgeving moeten de dode hoek stickers op het voorste gedeelte geplaatst worden. Daarnaast dient de sticker ook op de achterzijde, aan de rechterkant, geplaatst te worden. De locatie van de angles morts stickers dient op een hoogte tussen de 0,9 en 1,5 meter (gemeten vanaf de grond) te zijn.

Materialen dode hoek stickers

Onze angles morts stickers zijn verkrijgbaar op 2 verschillende materialen. Rijdt u vaker door Frankrijk? U kunt er dan voor kiezen om de angles morts te bestellen op ons stickers outdoor premium materiaal. Deze stickers zijn zeer geschikt voor langdurig gebruik en de inkten zijn uiteraard UV- en watervast. Gaat u maar een enkele keer met uw vrachtwagen of touringcar naar Frankrijk? In plaats van een permanente sticker kunt u ook een magneetsticker bestellen. Bij het gebruiken van een magneetsticker op uw vrachtwagen dient u rekening te houden met het volgende:

  • Haal de magneetsticker van uw wagen als deze in de zon staat
  • Verwijder de magneetsticker tenminste 1x per dag en bij voorkeur de gehele nacht.
  • Behandel de magneetsticker zeer zorgvuldig.
  • Reinig de magneetsticker enkel met een mild afwasmiddel
  • Breng de magneetsticker nooit aan op sierlijsten of scherpe profielvouwen.

angles morts stickers

Meer stickers

Naast een dode hoek sticker bieden we veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: