0 producten € 0,00

Makelaars stickers: verhuurd en verkocht stickers

  • Keuze uit 8 standaard ontwerpen
  • UV- en waterbestendig
  • Gratis verzending

Ook een bord nodig? Bekijk dan onze verschillende makelaarsborden.

makelaars stickers drukken

Kies het type sticker:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Verkocht stickers bestellen

immostickers drukken

Maak het nog duidelijker dat uw woning of kantoor in de verkoop is door middel van speciale makelaars stickers. De makelaars stickers van Reclameland zijn beschikbaar in maar liefst 8 ontwerpen. De stickers hebben een formaat van 40 x 10 cm en worden gedrukt op outdoor stickermateriaal. De inkten die we gebruiken zijn uiteraard UV- & waterbestendig. Zo weet u zeker dat de stickers mooi blijven, in weer en wind! Ook direct makelaarsborden bestellen? Bekijk ook onze makelaarsborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende soorten stickers

Onze makelaars stickers zijn dankzij de vele ontwerpen geschikt voor vele doeleinden. Communiceer simpelweg naar voorbijgangers dat het pand te koop staat, of maak reclame voor uw makelaarskantoor door aan te geven dat het huis al verkocht is! Niets is betere reclame dan succesvolle verhalen. De stickers zijn naast makelaars doeleinden ook goed te gebruiken voor bijvoorbeeld verhuurbedrijven. Gebruik de stickers bijvoorbeeld om aan te geven welke materialen te huur of zelfs te koop staan.

Wilt u juist stickers maken met een eigen opdruk? Reclameland biedt tal van soorten stickers aan waarop u uw eigen ontwerp kunt laten drukken. Van grote tot kleine stickers: het kan allemaal!

Goedkope makelaars stickers drukken

Wij drukken uw makelaars stickers op een stickersoort die geschikt is voor buitengebruik. U hebt de keuze uit 2 verschillende outdoor sticker materialen: de basic en de premium variant. Onze basic outdoor stickers zijn van monomeer kwaliteit. Deze stickers zijn geschikt voor tijdelijk gebruik. Bent u op zoek naar makelaars stickers voor lang gebruik? Bestel dan de premium outdoor stickers. Onze premium outdoor stickers zijn van polymeer kwaliteit en zijn hierdoor geschikt om langere tijd te gebruiken.


makelaars stickers

Meer stickers

Naast makelaars stickers bieden we veel meer soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: