0 producten € 0,00

Kliko stickers kopen - container sticker

Op een eenvoudige manier uw afvalcontainer opvrolijken? Met de goedkope kliko stickers van Reclameland tovert u uw saaie kliko in een mum van tijd om naar een container die gezien mag worden! De sticker bevestigt u eenvoudig zelf. Staat de kliko buiten? Geen probleem, de sticker en de print zijn weer- en UV-bestendig. Snel besteld en in huis!

Een container sticker maken doet u eenvoudig aan de hand van onze ontwerptool. Upload uw huisnummer, favoriete afbeelding of camoufleer de kliko en kies voor een klimop.

  • Eigen maat of eigen contour
  • Optioneel met extra afwerking
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor grote stickers plakken!

kliko stickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kliko stickers kopen

kliko stickers kopen

Kliko’s zien er vaak maar saai uit. Toch staan ze bij veel mensen in het zicht, want ze worden wel regelmatig gebruikt. Waarom die saaie, vaak grijze, afvalbak niet voorzien van originele kliko stickers? Het vrolijkt de afvalcontainer direct op! In plaats van verstoppen in een ombouw, mogen de containers nu gezien worden. Gaat u voor kleurrijke bloemen of een klimop? Een foto van uw favoriete dier? Of misschien is een huisnummer voldoende? U bepaalt zelf wat er op de sticker gedrukt wordt.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Eigen ontwerp container sticker

Uw ontwerp drukken wij op ons outdoor stickermateriaal. De naam geeft het al aan: daarmee zijn de stickers voor kliko's geschikt voor buitengebruik. De basic versie heeft een sterke lijmlaag en is geschikt voor kortere termijn. Ideaal om eens te wisselen van de sticker dus. Wilt u een sticker die voor langere tijd blijft kleven? Dan kunt het beste stickers maken met een premium kwaliteit. Deze sticker heeft een permanente lijmlaag en zal dus voor langere tijd op uw kliko blijven kleven. De inkten waarmee uw ontwerp op de sticker gedrukt wordt, zijn UV-bestendig. Dat betekent dat de kleuren voor lange tijd mooi blijven en dus niet snel zullen verkleuren. Wilt u een transparante sticker, bijvoorbeeld voor de grijze of groene container? Ook dat is mogelijk bij Reclameland.

Kliko sticker plakken

Om optimaal te kunnen genieten van de kliko container sticker is het belangrijk om deze op de juiste manier te plakken. Bij grotere stickers kan het makkelijker zijn om de sticker met twee personen te bevestigen. Voor een goede bevestiging zorgt u dat de ondergrond droog en vetvrij is. U plakt de sticker met 1 hoek of 1 rand vast - afhankelijk van het formaat sticker - en drukt vanuit daar de sticker met een rakel op de ondergrond. Zorg dat de luchtbellen weggedrukt worden voor een strak resultaat.

Afwerking container stickers

De sticker en de opdruk zijn geschikt om buiten te gebruiken en zijn weer- en UV-bestendig. Wilt u voorkomen dat er krassen of andere beschadigen op de print komen? Met laminaat beschermt u de sticker nog eens extra. Een vuilnisbak wordt regelmatig verplaatst en geleegd, niet altijd even zachtzinnig. Een extra bescherming is dan zeker geen overbodige luxe en raden wij dan ook zeker aan voor een mooie en duurzame kliko sticker.

container stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: