0 producten € 0,00
Reclameland ontwerp en dtp

Uw drukwerk ontwerpen

Drukwerk dat u bestelt, bevat natuurlijk een ontwerp. Het ontwerp kunt u op verschillende manieren, in vele ontwerpprogramma's, maken en aanleveren. Is uw ontwerp al klaar? Kijk dan bij onze aanleverspecificaties om te zien of het bestand geschikt is om gedrukt te worden.

Zelf ontwerpen

U kan uw ontwerp zelf maken in uw favoriete ontwerpprogramma. Blij met uw ontwerp? Exporteer dan uw ontwerp als pff-bestand die aan onze aanleverspecificaties voldoet. Zodra u de bestelling plaatst, ziet u een digitaal voorbeeld van uw ontwerp.

Online ontwerpen

U heeft geen ontwerpprogramma maar wil wel zelf een ontwerp maken? Maak dan gratis gebruik van onze online ontwerptool. U kiest eerst het product uit dat u wil bestellen en vervolgens kan u meteen beginnen met ontwerpen. Klaar met ontwerpen? Klik op 'Ontwerp opslaan', vervolgens op 'Verder' en dan op 'Voorbeeld bekijken' om verder te gaan in het bestelproces.

Ontwerp bestellen

U heeft geen ontwerp en wil dit graag laten maken? Schakel dan onze professionele ontwerpers in. Tegen zeer scherp tarief komt uw drukwerk er schitterend uit te zien. Wij rekenen een starttarief van € 30,-, dit is inclusief 3 correctierondes op basis van het aangeleverde materiaal. U ontvangt van ons een drukklaar pdf-bestand. Bewaar deze goed voor een eventuele herdruk. Mogen we voor u aan de slag? Bekijk onze werkwijze en algemene voorwaarden, neem contact op via e-mail of bel naar 050 8700 130 en daag ons uit!