0 producten € 0,00

Bierviltjes bedrukken met eigen logo of foto

Eigen bierviltjes maken met logo of foto is zeer eenvoudig. Upload nu uw design in onze ontwerptool en wij gaan nog dezelfde dag aan de slag met uw bedrukte bierviltjes!

  • Al vanaf 25 stuks
  • Full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij bierviltjes maken? Bekijk onze video!

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk.

bierviltjes bedrukken

Kies een vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop bierviltjes bedrukken

eigen bierviltjes maken

Bedrukte bierviltjes zijn sterke reclamedragers. Gebruik ze tijdens beurzen of in restaurants, cafés en kroegen en uw boodschap wordt vaak gezien. Naast deze zakelijke toepassing zijn bierkaartjes ook ontzettend leuk om te gebruiken op verjaardagen en bruiloften. Bierviltjes bedrukken kan bij Reclameland al in een kleine oplage vanaf 25 stuks! Zie ook onze onderzetters voor een stevig alternatief voor bierviltjes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Eigen bierviltjes maken en afwerken

Bierviltjes bedrukken wij al jaren. Eerst worden de bierviltjes enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt op onze Arizona flatbed printer en vervolgens worden ze in de juiste vorm gesneden door onze Zund snijmachine. Vierkante bierviltjes, ronde viltjes, maar net zo goed een contour naar wens. Hierdoor zijn onze viltjes in een lage oplage te bestellen en kan u ze razendsnel in huis hebben. Professioneel met het logo van uw organisatie, of privé met een mooie foto ter gelegenheid van een jubileum, alles kan bij Reclameland.

Stevige kartonnen viltjes

Onze bierviltjes worden gemaakt van stevig 1,5 mm dik speciaal bierviltjeskarton. Dit materiaal is zeer stevig, bestand tegen vocht en zorgt ervoor dat de ondergrond droog blijft. Zet uw glas er dus gerust op en voorkom kringen op tafels of bureaus.

Let op:

  • maximaal 100% zwart aanleveren, anders kan de inkt uitlopen.
  • plaats geen kaders in het ontwerp.
horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

Naast bierviltjes bedrukken bieden we nog veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: