0 producten € 0,00

Bierviltjes bedrukken

Als het gaat om bierviltjes bedrukken, dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Enkel- of juist dubbelzijdig bedrukt, wij maken het allemaal! Kies voor de populaire ronde vorm of ga juist voor één van de andere opties. Met de bedrukte bierviltjes van Reclameland kleedt u ieder feest en evenement aan!

In kleine of juist grote oplage bestellen? U bestelt de bierviltjes al vanaf 25 stuks tot wel 100.000 stuks snel en eenvoudig online!

nieuw Nu ook bierviltjes in offset te bestellen!

Start met bestellen »

  • Al vanaf 25 stuks
  • Full colour bedrukt
  • Gratis verzending

Benieuwd hoe wij de bierviltjes drukken? Bekijk onze video!

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk.

bierviltjes bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bedrukte bierviltjes: snel en goedkoop

eigen bierviltjes maken

Bierviltjes bedrukken kan gedaan worden voor verschillende doeleinden. Niet alleen in de horeca, maar het zijn ook sterke reclamedragers. Gebruik naast in een café of restaurant ook zakelijk op bijvoorbeeld beurzen en evenementen en laat iedereen op een laagdrempelige manier in contact komen met uw onderneming. Maar ook op verjaardagsfeestjes, buurtbarbecues of bruiloften worden de bedrukte bierviltjes veel gebruikt. Het zorgt direct voor een leuke en persoonlijke touch!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bierviltjes bedrukken met eigen ontwerp

Al jaren laat u bij Reclameland de mooiste bierviltjes bedrukken. In onze eigen productiehal worden zowel de enkel- als dubbelzijdige viltjes met de grootst mogelijke zorg gedrukt. Onze Zund snijmachines snijden het materiaal in iedere gewenste vorm. Rond, vierkant met afgeronde hoeken of iets compleet anders: het kan allemaal! Doordat het productieproces volledig in eigen beheer is, kunnen wij de kwaliteit garanderen. Bovendien zijn de levertijden zeer kort: slechts 4 werkdagen voor digitale bedrukking en 5 tot 9 werkdagen voor offset bedrukking. Wilt u een logo of foto professioneel op een bierviltje laten drukken? Bij Reclameland bent u altijd aan het juiste adres!

De viltjes zijn gericht op eenmalig of kortdurend gebruik. Wil iets wat u voor langere tijd kunt gebruiken? Dan kunt u onderzetters laten drukken.

Een eigen ontwerp

Gratis een ontwerp maken voor het bedrukken van bierviltjes doet u snel en eenvoudig in onze online ontwerptool. Hier voegt u eenvoudig de mooiste foto’s, de leukste teksten, logo’s of andere elementen toe. Het ontwerp van de bierviltjes printen wij altijd volledig full colour en volledig aflopend tot aan de randen.

Heeft u al een drukklaar ontwerp? Tijdens het bestelproces kunt u deze uploaden. Houd bij het opmaken altijd een werktekening of template bij de hand, zodat u precies weet met welke marges en maten u moet werken voor het beste eindresultaat.

Tip: probeer het werken met kaders zo veel mogelijk te vermijden. Ook het werken met 100% zwart raden wij af. Hierbij kan de inkt uitlopen op het materiaal.

Stevig bierviltjeskarton

Voor bierviltjes bedrukken wordt bierviltjeskarton van 1,5 mm dik gebruikt. Door de samenstelling van dit materiaal heeft een extra hoog absorptievermogen en neemt het dus erg goed vocht op. Hierdoor blijven tafels, bureaus en andere gronden droog en schoon. Waar veel aanbieders werken met vooral grote oplages, bestel je bij Reclameland ook bierviltjes in een kleine oplage: al vanaf 25 stuks en uw bestelling wordt daarbij ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Op zoek naar een afwijkende oplage dan wat u op de website kunt vinden? Neem in dat geval contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Bierviltjes bedrukken in verschillende vormen en maten

Populair blijft nog altijd het drukken van ronde bierviltjes of vierkante exemplaren met afgeronde hoeken. Maar er zijn nog veel meer vormen waar u uit kunt kiezen. En met de optie ‘Eigen maat’ bepaalt u helemaal zelf in welke vorm het karton gesneden moet worden. Offset oplages wijken af van de standaardafmetingen. Hieronder een overzicht van de standaard vormen:

Formaat Werktekening
Rond ronde bierviltjes 10,7 cm doorsnede (digitaal)
10,3 cm doorsnede (offset)
Werktekening
Werktekening
Vierkant met afgeronde hoeken vierkante bierviltjes met afgeronde hoeken 9,3 x 9,3 cm (digitaal)
9,3 x 9,3 cm (offset)
Werktekening
Werktekening
Rechthoek met afgeronde hoeken rechthoekige bierviltjes met afgeronde hoeken 11,8 cm x 9,0 cm Werktekening
Hart hartvormige bierviltjes 13,0 cm x 13,0 cm Werktekening
Schild schildvormige bierviltjes 10,5 cm x 11,8 cm Werktekening
Dubbel dubbele bierviltjes 18,0 cm x 10,2 cm Werktekening
Ovaal ovaalvormige bierviltjes 13,0 cm x 9,3 cm Werktekening
Zeshoek zeshoekige bierviltjes 11,6 cm x 10,1 cm Werktekening
Dubbel ongelijk bubbel ongelijk bierviltjes 15,4 cm x 8,7 cm Werktekening
Driehoek driehoekige bierviltjes 9,5 cm x 10,6 cm Werktekening
Saloondeur saloondeur bierviltjes 9,0 cm x 9,0 cm Werktekening
Etiket etiketvormige bierviltjes 9,2 cm x 9,8 cm Werktekening
Langwerpig rond langwerpig rond bierviltjes 8,5 cm x 10,5 cm Werktekening
Visitekaart visitekaart bierviltjes 8,5 cm x 5,5 cm Werktekening
Wapenschild wapenschild bierviltjes 9,2 cm x 12,2 cm Werktekening

Voordelen van bierviltjes bestellen bij Reclameland

Waar je ook bierviltjes voor wilt bestellen, bij Reclameland drukken wij het voor je. Als kleine oplage of juist veel meer, met een levertijd van 4 werkdagen heb je je bestelling altijd snel in huis. Kunt u niet zo lang wachten? Met de spoedoptie - die in veel gevallen geselecteerd kan worden - is dit zelfs al de volgende werkdag. Dus ook voor uw last minute opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van bierviltjes, het opmaken van het drukbestand of wilt u iets anders weten? Wij zitten iedere werkdag voor u klaar!

horeca drukwerk

Meer horeca drukwerk

Naast bierviltjes bedrukken bieden we nog veel meer horeca drukwerk aan. Met ons horeca drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld: