0 producten € 0,00

Boekenleggers drukken en printen

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
boekenleggers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope boekenleggers drukken

boekenleggers drukken

U wilt een langdurige indruk achterlaten bij uw klanten? Dat kan met onze boekenleggers, ook wel bekend als bladwijzers. Elke keer dat de ontvanger van uw boekenlegger een bladzijde omslaat, wordt uw naam, logo of slogan gezien.

Waar andere reclame-uitingen vaak snel weer in de vergetelheid raken, blijven een boekenlegger met foto, tekst of logo langer in beeld. U kunt het zich vast wel indenken: iemand leest een boek, maar meer dringende zaken dienen zich aan. De boekenlegger wordt geplaatst en het boek verdwijnt in de boekenkast.

Pas een week later, nu de agenda het toelaat, wordt het boek weer uit de kast gepakt. Wellicht was de ontvanger van de boekenlegger uw naam, logo of slogan alweer vergeten. Maar dankzij de boekenlegger is er weer de volle aandacht voor uw uiting.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Boekenleggers ontwerpen

Met uw eigen boekenlegger is uw uiting altijd in beeld. Boekenleggers maken wij in alle soorten en maten. We drukken ze volledig naar eigen wens. In onze gratis online ontwerptool kunt u heel eenvoudig uw eigen boekenleggers ontwerpen. U kunt in onze tool uw eigen logo, afbeeldingen en tekst uploaden. Als u blij bent met uw ontwerp en deze hebt geaccordeerd gaan wij aan de slag. Online boekenleggers maken en ontwerpen doet u dan ook makkelijk en snel bij Reclameland!

Boekenlegger met foto of tekst

De boekenleggers drukken wij altijd full colour, verder zijn ze gemaakt van een stevige papiersoort. Zo kunnen ze telkens weer opnieuw worden gebruikt. Handig voor de echte leesfanaat die razendsnel door zijn boeken heen is. U kunt kiezen uit verschillende maten, afwerkingen en papiersoorten voor uw bedrukte boekenlegger.

boekenlegger met foto

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: