0 producten € 0,00

Buttons maken en bedrukken

Wilt u buttons maken met een eigen ontwerp? Dat kan bij Reclameland! Wij gaan graag voor u aan de slag en bedrukken de mooiste buttons. Verkrijgbaar in verschillende formaten en altijd met een razendsnelle levering. De buttons met spoed nodig? Met een spoedlevering heeft u het drukwerk de volgende werkdag al in huis!

Start met bestellen »

  • Verkrijgbaar in 3 formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
buttons maken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Buttons maken met een eigen ontwerp

buttons bedrukken

De buttons bedrukt met logo, foto of wat u ook wilt laten drukken, zorgen gegarandeerd voor extra aandacht. Leuk voor een jubileum, een verjaardag of een ander feest, maar ook ideaal voor zakelijk gebruik. Wat dacht u van een beurs of netwerk event? Eigen buttons bedrukken zorgt voor een extra persoonlijke touch aan het geheel. Verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor u altijd een variant vindt die het beste bij uw wensen aansluit.

De mooiste buttons bedrukken bij Reclameland

Bij Reclameland maken wij dagelijks honderden buttons. Met zorg worden deze in onze eigen productiehal in elkaar gezet, zodat deze direct klaar voor gebruik zijn. Uw ontwerp drukken wij daarbij op 170 grams glans papier. Dit is een coated papiersoort, waardoor uw ontwerp zeer gedetailleerd en kleurrijk geprint wordt. Over de print komt een transparante beschermfolie die zorgt voor extra bescherming van zowel de print als het materiaal. Zo kunt u optimaal en maximaal genieten van de bedrukte buttons!

Buttons bestellen kan al vanaf 1 stuk t/m wel 1.000 stuks. Bent u op zoek naar een grotere oplage? Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende soorten

Buttons maken wij in drie verschillende soorten/formaten, waarbij u kiest uit: 2,5 cm, 3,8 cm of 5,6 cm. Dit is de doorsnede vanaf de voorzijde gezien.

buttons met speld

Minimale afname:

Levertijden:


Formaten:

1 stuks

Normaal: 4 werkdagen
Spoed: 2 werkdagen

  • 2,5 cm doorsnede
  • 3,8 cm doorsnede
  • 5,6 cm doorsnede

Button met speld

Alle varianten zijn voorzien van een veiligheidsspeld aan de achterzijde. De sterke houder zorgt ervoor dat de button goed blijft zitten wanneer u deze opgespeld heeft. Met de speld is het bevestigen op kleding erg eenvoudig.

Gratis ontwerp voor buttons maken

Voor het laten drukken van uw ontwerp is een drukklaar bestand nodig. Deze kunt u in een extern ontwerpprogramma opmaken. Aan de hand van onze templates en onze werktekeningen weet u precies met welke maten u rekening moet houden.

Heeft u nog geen drukklaar bestand? Maak deze dan helemaal gratis zelf in onze ontwerptool. Hierin voegt u uw eigen logo’s, teksten, afbeeldingen en foto’s toe. Sleep deze naar uw ontwerp en u heeft in een mum van tijd uw eigen button gemaakt!

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: