0 producten € 0,00

Colsjaal bedrukken met eigen logo of ontwerp

De dunne colsjaal is in zijn geheel te bedrukken en verkrijgbaar in 2 maten. De sjaal is ademend en heeft een isolerende werking. Al te bestellen vanaf 1 stuk!

  • Multifunctionele sjaal
  • Keuze uit 2 formaten
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere bedrukte kleding.

colsjaal bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Colsjaal bedrukken en bestellen

multifunctionele sjaal bedrukken

Gaat uw bedrijf op groepsreis naar de sneeuw? Laat dan voor iedereen een colsjaal bedrukken met het logo van uw bedrijf. Of gaan de trainingen van uw sportteam ook in de winter buiten door? Met een warme colsjaal bedrukt met de naam van de sportclub loopt iedereen net een stukje harder! Ook op warme dagen is de colsjaal prima te gebruiken. Door de ademende stof kan de warmte gemakkelijk afgevoerd worden. Ideaal voor bij zomerse activiteiten. Maak van de ronde sjaal bijvoorbeeld een bandana en draag deze tijdens het sporten. Onze sjaal is ook uitermate geschikt voor motorrijders.

Multifunctionele sjaal met eigen ontwerp

De colsjaal, ook wel balaclava genoemd, is volledig naar wens en aflopend te bedrukken. Doordat de sjaal van zichzelf wit is kun je alle kanten op! De sjaal bestaat uit 100% microvezel van 130 grams en kan gewassen worden op maximaal 60 graden Celsius. U kunt kiezen uit 2 formaten sjaals: de ronde sjaal voor volwassenen en de sjaal voor kinderen. De volwassen sjaal heeft een formaat van 25 x 50 cm. De kindersjaal is 23 x 45 cm groot.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Colsjaal volledig bedrukt

De colsjaal bedrukken we full colour door middel van sublimatiedruk. De kleur van de sjaal is standaard wit en de colsjaal is geheel te bedrukken. Het aanleveren van een juist drukbestand hoeft niet moeilijk te zijn. U kunt namelijk eenvoudig in onze ontwerptool uw ontwerp vormgeven! Upload uw logo, bestand of tekst en plaats deze naar wens op de colsjaal. Heeft u al een drukbestand ontworpen? Deze upload u snel in onze uploadtool. Goed om te weten: u levert een drukbestand aan voor de voorzijde van de colsjaal. Het ontwerp wordt ook automatisch op de achterzijde gedrukt. De voor- en achterzijde sluiten mooi en naadloos op elkaar aan.