0 producten € 0,00

Doordruksets drukken

Meer informatie

Voordelen van onze doordruksets:

  • Keuze uit 5 kleuren vellen
  • Zowel los als per blok
  • Gratis verzending
doordruksets drukken

Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal bundels per blok. Sets met doorslagvellen kunnen zowel als losse bundels als blokken van 25 of 50 stuks geleverd worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doordruksets drukken

doordruksets drukken

Doordruksets laat u bij Reclameland drukken voor de laagste prijzen. Onze sets zijn enorm handig als u bijvoorbeeld een kopie van een document nodig hebt. U kiest zelf het aantal kopieën dat gemaakt wordt. De doordruksets zijn net als ons briefpapier, verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen.

U kunt de doordruksets uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier. Hierna hebt u een kopie voor uzelf en uw klant. Het bovenste blad van onze doordruksets altijd wit. Voor de doorslagvellen kunt u kiezen uit de kleuren wit, groen, roze, geel en blauw.

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor bonnenboekjes, offertes, werkbonnen en afleverbonnen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

losse doordruksets

Losse doordruksets

Losse doordruksets zijn makkelijk en snel te bestellen bij Reclameland. U kiest eenvoudig het aantal vellen per bundel, het eindformaat en de bedrukking. Vervolgens selecteert u het aantal losse sets. We hebben de losse doordruksets met PMS bedrukking vanaf 500 stuks en met full colour bedrukking vanaf 1.000 stuks. U kunt kiezen uit A4-, A5- of A6-formaat.

Bij een PMS bedrukking kan bij een aflopende bedrukking het eindformaat van de losse sets enkele millimeters kleiner uitvallen. Bij de formaten A4 en A6 is de breedte 3 mm korter en bij A5-formaat is de hoogte 3 mm korter.

gelijmde doordruksets

Gelijmde doordruksets

Reclameland kan uw doordruksets lijmen tot een blok. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld kiest voor lijmen per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 gelijmde blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

Stel u kiest uit een A4-, A5- of A6-formaat. Hebt u een aflopende bedrukking? Dan zijn de blokken die u geleverd krijgt kleiner. A4 leveren we als 20,7 x 29,7 cm, A5 als 14,8 x 20,7 cm en A6 als 10,2 x 14,8 cm.

gelijmde doordruksets

Geniete doordruksets

Ook kan Reclameland uw doordruksets met PMS bedrukking nieten tot een blok. Door de perforatiestrook zijn de sets makkelijk van de blokken los te scheuren. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld kiest voor nieten per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 geniete blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

Als u kiest voor de geniete blokken uit een A4- of A5-formaat dan is het eindformaat van de A4-blokken 21 x 30,7 cm. Dit komt omdat er 1 cm gebruikt wordt voor het nieten van de blokken. Als u een set van het blok afscheurt heeft dat het A4-formaat van 21 x 29,7 cm. Bij een aflopende bedrukking worden de blokken een fractie kleiner. Het blok is dan 20,7 x 30,7 cm en de sets nadat ze van het blok zijn gescheurd 20,7 x 29,7 cm.

Bij het A5-formaat is het blok 14,8 x 21 cm en de losgescheurde sets 14,8 x 20 cm. Bij een aflopende bedrukking zijn deze blokken 14,8 x 20,7 cm en de losgescheurde sets 14,8 x 19,7 cm.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: