0 producten € 0,00

Doordruksets drukken

Als wij doordruksets drukken, worden deze voor vele doeleinden ingezet. Meteen een order schrijven, aantekeningen maken… Het doordrukpapier dat wij drukken wordt voor van alles gebruikt. Wilt u doordrukbonnen met witte, groene, roze, gele of blauwe doordrukvellen en in 2- of 3-voud gedrukt? Alles is mogelijk!

Start met bestellen »

  • Losse sets of gelijmd tot blok
  • Keuze uit 5 kleuren doordrukvellen
  • Gratis verzending
doordruksets drukken

Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bonnenboekjes drukken

doordruksets drukken

Bonnenboekjes drukken wij voor de laagste prijzen. Doordrukpapier is enorm handig als u bijvoorbeeld een kopie van een document nodig heeft. U kiest zelf door het aantal doordrukvellen het aantal kopieën dat u met uw bonnenboekje kan maken.

Boekje van doordrukpapier

Het bovenste blad van het bonnenboekje is altijd wit. Voor de doordrukvellen kunt u kiezen uit de kleuren wit, groen, roze, geel en blauw. De doordrukbonnen zijn net als ons briefpapier, verkrijgbaar in meerdere formaten en kleurstellingen.

Bonnenboekje maken

Wilt u een bonnenboekje maken? Doordrukbonnen zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld orderbonnen of klantenbonnen. Om de bestelling van uw klant te voltooien, schrijft u alle benodigde gegevens op een formulier van doordrukpapier. Hierna hebt u een kopie voor uzelf en uw klant.

Bonnenboekje bedrukken

Wanneer u kiest voor een dubbelzijdige bedrukking bedrukken we alleen het eerste doordrukvel dubbelzijdig. Dit vel kunnen we dubbelzijdig zwart-wit drukken of aan de ene kant full colour en de andere kant zwart of een grijswaarde. De overige vellen van het bonnenboekje bedrukken we altijd enkelzijdig zwart-wit.

Doordruksets inzetten

Ons kwalitatieve doordrukpapier kunt u ook gebruiken voor:

  • bonnenboekjes
  • offertes
  • werkbonnen
  • afleverbonnen

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Losse doordruksets

Losse doordruksets zijn makkelijk en snel te bestellen bij ons. U kiest eenvoudig het aantal vellen per bundel, het eindformaat en de bedrukking. Vervolgens selecteert u het aantal losse sets. We hebben de losse doordruksets met PMS-bedrukking vanaf 500 stuks en met full colour bedrukking vanaf 1.000 stuks. U kunt kiezen uit A4-, A5- of A6-formaat.

Gelijmde doordruksets

We kunnen uw doordruksets lijmen tot een blok. Dit komt goed van pas als u veel doordruksets gebruikt. Op deze manier blijven ze goed bij elkaar zitten en houdt u het overzicht. Als u bijvoorbeeld kiest voor lijmen per 25 bundels per blok en u kiest als aantal 100 exemplaren, dan krijgt u 100 gelijmde blokken met elk 25 sets, oftewel 2500 sets met doorslagvel.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: