0 producten € 0,00

Deursticker ontwerpen: eigen foto of tekst

Geef uw interieur op een eenvoudige manier een make-over met een unieke deursticker. Met deze gemakkelijke en voordelige optie tovert u uw woonkamer, keuken of toilet moeiteloos om. Een ontwerp maken doet u met onze ontwerptool. U bepaalt dus helemaal zelf wat gedrukt wordt: een foto, logo of tekst!

Afgewerkt met een mat of glanzend laminaat, beschermd tegen krassen en beschadigingen. De volledige deur of slechts een gedeelte van de deur beplakken, alles kan.

Start met bestellen »

 • Zowel standaard als eigen maat
 • Mat of glans laminaat
 • Gratis verzending
stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zelf ontwerpen

deursticker ontwerpen

Bij Reclameland zit u niet vast aan standaard ontwerpen voor een deursticker. U kunt zelf een ontwerp maken en bepaalt dan ook zelf wat op de sticker gedrukt wordt! Een mooi exemplaar voor de badkamer, kinderkamer, de woonkamer of op kantoor? Waarom de saaie vergaderruimte niet eens aanpakken? Een tekst, naam, eigen foto of toch een mooie afbeelding van de natuur laten drukken? Alles is mogelijk. U kiest zelf het gewenste formaat zodat het altijd goed op uw deuren past.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Deurstickers met foto of tekst

Wilt u liever een bepaald gedeelte van uw deur voorzien van een foto, tekst of iets anders? Bij de optie 'Eigen maat' voert u zelf de afmetingen in. De gehele deur beplakken met een bedrukte sticker? Dan kunt u kiezen voor één van de standaard formaten. Zo is er altijd een formaat die op uw deur past. De vaste formaten zijn standaard 2 centimeter groter dan de deur zelf. Kleine verschuivingen vallen zo minimaal op.

Deursticker plakken

Om zoveel mogelijk plezier uit uw ontwerp en drukwerk te halen, is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te bevestigen.

 • Verwijder het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en zorg dat de deur daarna helemaal droog is.
 • Werk bij het plakken van de sticker van boven naar beneden. Verwijder de backing van de sticker niet in één keer maar in kleine stapjes. Zorg ervoor dat er ongeveer 10-15 cm van de backing is losgehaald.
 • Houd de deursticker op positie voor de deur. Voordat deze geplakt wordt, controleert u eerst goed of de positie van de sticker bij de zijkanten en de onderkant van de deur goed uitkomt. Deze zal normaal gesproken ca. 2 cm groter zijn dan de deur. Kleine verschuiving bij het plekken? Door de marge rondom valt deze verschuiving minder snel op. Deze overlap is na plaatsing gemakkelijk weg te snijden.
 • Als de positie van de sticker goed is, bevestigt u de bovenste 10-15 cm aan de deur. Wrijf vervolgens goed glad. Een rakel - optioneel mee te bestellen - kan u hierbij helpen.
 • Ga vervolgens verder met het plakken van uw eigen ontwerp. Werk in kleine stapjes van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Komt er ondanks het voorzichtige plakken een luchtbel of een plooi in materiaal? Trek voorzicht een gedeelte naar boven los en plak het opnieuw.
 • Doordat het deurbeslag is verwijderd kan de sticker gemakkelijk over de gehele deur geplakt worden. Bij het slot kan een uitsparing worden gesneden. Strijk vervolgens glad rondom het slot zodat deze weer goed aansluit.
 • Wanneer de sticker volledig op de deur zit kunnen de overtollige randen afgesneden worden. Gebruik hiervoor een scherp mesje. Tip: zet het mesje strak tegen de deur en wijs de punt ietwat naar buiten. Op deze manier kan in één soepele beweging het overtollige materiaal afgesneden worden.
 • Plaats als laatste het deurbeslag terug op de deur. Doe een stapje naar achter en geniet van het eindresultaat!