0 producten € 0,00

Laptop sticker eigen foto en ontwerp

  • Voor vrijwel alle laptops
  • Mat of glans laminaat
  • Gratis verzending

Heeft u zelf geen mooie foto? Wij hebben ook standaard designs voor laptop stickers.

stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Laptop sticker ontwerpen

laptop sticker eigen foto

Laptops zijn over het algemeen maar saai apparaten. Dat terwijl ze toch vaak gebruikt worden en daardoor best persoonlijk zijn. Waarom het uiterlijk dan ook niet wat persoonlijker maken? Met een laptop sticker met eigen foto, een bedrijfslogo of een ander leuk ontwerp op de laptop is het een stuk leuker om naar te kijken. U ziet het ontwerp iedere keer bij het openslaan van de laptop. En anderen genieten van uw ontwerp op het moment dat de laptop opengeslagen is. Een gemakkelijke manier om wat van uzelf te laten zien!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Eigen laptop sticker maken

Iedere laptop is anders en dus is er ook niet 1 formaat of vorm die op alle laptop exact past. Past de laptop sticker nou niet helemaal goed op uw laptop of wilt u het formaat of de vorm zelf nog aanpassen? De laptop stickers zijn heel eenvoudig op maat te knippen of te snijden. Zo kunt u altijd de sticker maken naar het formaat van uw laptop.

Stickers op laptop plakken

Voor het plaatsen van de sticker is het belangrijk dat de volledige ondergrond schoon en droog is. Kleine laptop stickers zijn dan eenvoudig te plaatsen. Een sticker voor de complete achterkant vergt wat meer aandacht om mooi en strak geplakt te worden, maar het is voor iedereen gemakkelijk te doen. Of u nu beschikt over een Macbook van Apple, HP, Lenovo, Dell of een ander type. Werk altijd vanuit 1 punt of zijde en plak de sticker dus niet in één keer in zijn geheel op de laptop. Met behulp van een rakel - die u mee kunt bestellen - drukt u eenvoudig de luchtbellen onder de sticker vandaan.

Let op: de stickers zijn niet rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. We raden in dat geval aan om de sticker kleiner te bestellen of bij te snijden. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op uw laptop sticker en wilt u deze van uw laptop halen? Neem de tijd om de sticker voorzichtig te verwijderen. Zo voorkomt u dat er lijmresten achterblijven.Formaat laptop sticker Aanleveren

Laptop sticker 15.6 inch

laptop stickers
41,5 x 24,5 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 14 inch

laptop stickers
34 x 22,4 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 13 inch

laptop stickers
32,5 x 21,5 cm Werktekening
Template
laptop sticker ontwerpen

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: