0 producten € 0,00

Flesetiketten drukken

Flesetiketten laat u eenvoudig en voordelig drukken bij Reclameland.

  • Verschillende formaten
  • 2 materialen
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander horecadrukwerk.

flesetiketten drukken

Goedkope flesetiketten drukken

flesetiketten drukken

Flesetiketten bieden wij aan in verschillende formaten en opties. Kies uit één van de formaten en papiersoorten om het flessenetiket te bestellen. Laat uw eigen ontwerp op de flesetiketten drukken om de flessen wijn of bier nog persoonlijker en unieker te maken. Leuk om cadeau te doen of te gebruiken als relatiegeschenk. Daarnaast zorgt een eigen etiket op de fles voor een professionele uitstraling. Wilt u losse stickers maken zonder rol? Bij Reclameland bieden wij stickers in alle soorten en maten aan!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Flesetiketten op rol

De etiketten voor op de fles worden geproduceerd op een rol. Op die manier kunt u de bedrukte etiketten eenvoudig van de backing halen en op de fles plakken. Bestel optioneel een handige dispenser mee en u heeft de bedrukte flesetiketten altijd binnen handbereik. Voeg informatie en ingrediënten toe aan het etiket en laat een logo of foto drukken op het flesetiket om deze helemaal af te maken.

Eigen ontwerp etiket

Bij Reclameland kiest u uit twee verschillende materialen. Het kraftpapier is een bruin papiersoort en geeft een natuurlijke uitstraling aan het etiket. Kiest u voor alinea blanc, dan krijgt u een chique wit materiaal. In combinatie met de verschillende formaten zit er altijd een goede combinatie voor u bij.

Houd er bij het kraftpapier rekening mee dat er geen wit gedrukt wordt. Wat wit is in het ontwerp zal de kleur van het materiaal aannemen.

Bieretiketten

Kleinere brouwerijen en huisbrouwerijen worden steeds populairder. Zorg dat uw bierflessen extra opvallen door deze te voorzien van een zelfontworpen bieretiket. Extra persoonlijk en het bedrukken van een eigen bieretiket zorgt voor een professionele uitstraling.

Bestel bieretiketten »

Wijnetiketten

Zorg dat uw wijnfles er nog professioneler uitziet door deze te voorzien van onze wijnetiketten. Ontwerp uw eigen design en maak de wijnfles nog aantrekkelijker. Bestel snel en u kunt het komende wijnseizoen al plakken.

Bestel wijnetiketten »

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: