0 producten € 0,00

Folderdisplay bedrukken

Met een folderdisplay bedrukken bij Reclameland zorgt u voor een professionele manier om uw folders en flyers te presenteren. Gemaakt van 1,5 mm stevig golfkarton en zo in elkaar te schuiven of vouwen. Wij bedrukken uw folderdisplays snel en voordelig.

Folderhouders bestellen? Ontwerpen doet u eenvoudig aan de hand van de gratis ontwerptool!

Start met bestellen »

  • Beschikbaar voor A4 en A5 formaat
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis verzending
folderdisplays drukken

Kies een model:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Folderdisplays bedrukken

folderdisplays drukken

Folderdisplays bedrukken om een weekfolder of actieflyer te presenteren? Dat kan eenvoudig en professioneel bij Reclameland. Of u nu flyers, folders of brochures wilt laten zien, met twee verschillende formaten is er altijd wel een baliedisplay die bij u past. Geen onpersoonlijke displays, geen slordige stapels meer op de toonbank. Een opgeruimde balie met de baliedisplays in twee verschillende modellen.

Folderhouder A4 en andere formaten

Een folderhouder A4 of A5 geeft ruimte voor folders, brochures en flyers op datzelfde formaat. Het A4-formaat is voor een inhoud van een staand A4- of liggend A5-formaat folder. Hierbij kunt u kiezen voor de moderne variant die bestaat uit strakke lijnen en simpel design. Deze folderhouder bestaat uit twee delen: het achterbord en het bakje. Het achterbord wordt in het onderste deel - het bakje - geschoven, zodat de folderdisplay stevig blijft staan. Daarnaast is er ook de folderdisplay klassiek. Deze klassieke variant heeft een afgeronde bovenkant en bestaat uit één deel. Het geheel kan gevouwen worden tot een compleet display met bakje en achterbord. Uniek en efficiënt.

Folderdisplay gedrukt op golfkarton

Wij bedrukken de folderdisplays rechtstreeks op 1,5 mm dik golfkarton. Het golfkarton is aan één zijde bedrukt. Doordat de folderhouder in elkaar geschoven/gevouwen wordt, is vanaf het vooraanzicht enkel de bedrukbare zijde zichtbaar. Via onze upload- en ontwerptool kunt u uw eigen ontwerp eenvoudig aanleveren of maken. In de folderhouder komen uw folders, flyers of brochures goed tot zijn recht en ziet uw balie er opgeruimd en professioneel uit.

Er zijn geen losse voetjes nodig voor de klassieke folderdisplays. De voetjes zijn onderdeel van het geheel zodat de hele folderhouder uit één geheel bestaat, inclusief uitvouwbare steunen.

zijaanzicht klassiek

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: