0 producten € 0,00

Foto op aluminium

Uw foto op aluminium laat u voordelig drukken bij Reclameland. Leuk voor boven de bank of om als cadeau te geven! Upload uw favoriete vakantiefoto of familieportret en kies een ophangsysteem. Een groot voordeel is dat we een aluminium foto altijd direct op de plaat afdrukken, dat geeft het beste resultaat voor jarenlang plezier.

Bij Reclameland bent u niet gebonden aan een vast formaat of vorm. Een vierkante of juist op zoek naar een ronde foto op aluminium? Of zelfs met een afwijkende contour? Alles kan!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten en wanddecoratie.

foto op aluminium

Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto afdrukken op aluminium

dibond bedrukken

Uw mooiste foto op aluminium drukken we af op wit of geborsteld aluminium. Net als bij ons foto op canvas drukken we de aluminium foto in hoogwaardige kwaliteit af. U kiest zelf voor een ophangsysteem. Een andere optie voor uw foto, is het bedrukken van een glasplaat met bijvoorbeeld een foto of logo. Het als het aluminium een materiaal dat ook een bijzondere uitstraling heeft!

De afbeelding wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van afdrukken zorgt altijd voor het beste resultaat. De dibond platen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. De beide zijden hebben een witte matte afwerking waarop geprint wordt.

Naast wit aluminium kunnen we ook uw foto op aluminium afdrukken op brushed aluminium. Dit materiaal is 3 mm dik waarbij de toplaag is gemaakt van geborsteld aluminium. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal, maar de kleur krijgen van de toplaag.

Foto op aluminium materiaal vergelijking

Hieronder ziet u op welke materialen we uw aluminium foto kunnen afdrukken.

Dikte Gewicht Max. formaat

Wit aluminium

dibond 3 mm bedrukken
3 mm 4317 g/m2 120 x 235 cm

Brushed aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
3 mm 4623 g/m2 120 x 235 cm

Dibond brushed goud

dibond goud bedrukken
3 mm 4560 g/m2 120 x 235 cm

Aluminium foto opties

Na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs kunt u verschillende opties selecteren. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties.

Boorgaten

Als u uw afbeelding wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken.

Afstandshouders

Als u uw afbeelding op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm. U heeft de keuze uit de volgende kleuren:

  • zwart
  • verchroomd
  • satijn

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren.

Dubbelhaken

Metalen dubbelhaken in de gewenste lengte, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand.

Standaard

Optioneel bij te bestellen, een uitklapbare standaard. Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u de plaat makkelijk aan de wand kan hangen.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: