0 producten € 0,00

Foto op aluminium

Uw foto op aluminium laat u voordelig drukken bij Reclameland. Leuk voor boven de bank of om als cadeau te geven! Upload uw favoriete vakantiefoto of familieportret en kies een ophangsysteem. Een groot voordeel is dat we een aluminium foto altijd direct op de plaat afdrukken, dat geeft het beste resultaat voor jarenlang plezier.

Bij Reclameland bent u niet gebonden aan een vast formaat of vorm. Een vierkante of juist op zoek naar een ronde foto op aluminium? Of zelfs met een afwijkende contour? Alles kan!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze andere fotoproducten en wanddecoratie.

foto op aluminium

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto afdrukken op aluminium

dibond bedrukken

Een vakantiefoto of juist een portret? Uw mooiste foto op aluminium drukken we af op wit of geborsteld aluminium. Uiteraard wordt uw foto met de hoogste kwaliteit kraakhelder op het aluminium geprint. Het aluminium zorgt voor een luxe en hoogwaardige uitstraling en geeft de mooiste foto's het podium dat deze verdienen. Met de verschillende opties en accessoires ontvangt u precies de afdruk van de foto waar u naar op zoek bent. En dat allemaal voor de scherpste prijs en met een razendsnelle levering.

De afbeelding wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van afdrukken zorgt altijd voor het beste resultaat. Het aluminium en de opdruk zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De foto op aluminium wordt gedrukt op een materiaal dat bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. De beide zijden hebben een witte matte afwerking waarop geprint wordt.

Naast wit aluminium kunnen we ook uw foto op aluminium afdrukken op geborsteld aluminium. Goed om te weten: de witte delen van uw ontwerp worden niet gedrukt. Deze zullen de kleur van het materiaal worden.

Foto op aluminium: dit zijn de opties

Er zijntwee verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Ieder soort heeft een eigen uitstraling. Wij zetten de verschillende opties op een rijtje. Welke past het beste bij uw foto op aluminium?

Dikte Gewicht Max. formaat

Wit aluminium

dibond 3 mm bedrukken
3 mm 4317 g/m2 120 x 235 cm

Brushed of geborstel aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
3 mm 4623 g/m2 120 x 235 cm

Aluminium foto opties

Heeft u alle specificaties van uw foto op aluminium geselecteerd en op de prijs geklikt? Dan krijgt u nog nog een aantal extra opties. Die gericht op het ophangen van uw print. Maak hier een keuze en u kunt de afdruk van uw foto direct ophangen!

Boorgaten

Als u uw afbeelding wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. U heeft de keuze uit 2 of 4 boorgaten per plaat. Als u kiest voor 2 boorgaten dan worden deze boven in de 2 hoeken van de plaat geplaatst. De boordiameter is 5 mm, de randafstand 20 mm. In het bestand niet de boorgaten aangeven, dit doen wij voor u.

Afstandshouders

Als u uw foto op aluminium op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm. U heeft de keuze uit de volgende kleuren:

  • zwart
  • verchroomd
  • satijn

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren. De zuignappen zijn transparant en 4 cm in doorsnede. Voor zware en grote platen raden we altijd 4 zuignappen aan. Houdt er rekening dat grotere en dus ook zwaardere panelen hiervoor niet geschikt zijn.

Dubbelhaken

Metalen dubbelhaken in de gewenste lengte, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand van uw foto op aluminium. Eventueel zijn systeemplafondclips bij te bestellen zodat de haken eenvoudig aan een systeemplafond zijn te hangen. Om de montage mogelijk te maken boren wij gaten van 5 mm in het plaatmateriaal. De dubbelhaken hebben we in de volgende lengtes:

  • 15 cm
  • 30 cm
  • 50 cm
  • 70 cm

Standaard

Uw foto gedrukt op aluminium niet ophangen maar neerzetten? Dan is de standaard indeaal! Deze wordt los meegeleverd en plakt u met een stevige plakrand op het paneel. Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u de plaat alsnog makkelijk aan de wand kan hangen.


De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van de foto op aluminium aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: