0 producten € 0,00

Foto op metaal

Wilt u uw foto op metaal laten schitteren? Dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres. Altijd speciaal voor u op maat gemaakt en haarscherp rechtstreeks op het metaal geprint. Laat eenvoudig uw mooiste vakantiefoto’s, familieportretten of andere afbeeldingen afdrukken. Bestel direct een ophangsysteem mee en u kunt de foto op metaal direct ophangen!

Last minute op zoek naar een cadeau? Of zelf met spoed op zoek naar een foto op metaal? Met een spoedbestelling heeft u deze de volgende werkdag al in huis!

Start met bestellen »

  • Eigen formaat of eigen contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
foto op metaal

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto afdrukken op metaal

foto op metaal

Laat nu uw foto’s, afbeeldingen of logo’s drukken op metaal. Er zijn twee opties waar u hierbij uit kunt kiezen: geborsteld of wit. Er wordt altijd rechtstreeks op het materiaal geprint. Dit zorgt voor een haarscherpe afdruk en zo haalt u het maximale uit uw foto!

Het metaal bestaat uit drie lagen. De buitenste twee lagen zijn gemaakt van aluminium. De kern tussen deze lagen bestaat uit polyethyleen. Bij de witte variant zijn beide top lagen wit en glad afgewerkt. Kiest voor de geborstelde versie, dan heeft één zijde de kenmerkende metalen uitstraling.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Wanddecoratie voor binnen én buiten

Een foto op metaal is breed inzetbaar en kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Of het nu gaat om gevelreclame of juist om wanddecoratie u thuis: met een foto op metaal scoort u altijd. Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Kies een foto van dat ene bijzondere moment samen of die speciale vakantiefoto en laat deze afdrukken. Leuk voor vaderdag, moederdag, verjaardagen of als gewoon presentje.

Doordat wij de panelen altijd voor u op maat maken, kiest u zelf eenvoudig het formaat dat bij u past. Naast de standaard vierkante en rechthoekige formaten, is het ook mogelijk om een foto op metaal in een eigen vorm te drukken. Met de optie ‘Eigen contour’ snijden we de plaat exact in de vorm die u wilt!

Dikte Gewicht Max. formaat

Wit aluminium

foto op metaal
3 mm 4317 g/m2 120 x 235 cm

Brushed aluminium

foto op metaal brushed aluminium
3 mm 4623 g/m2 120 x 235 cm

Foto op metaal ophangen

Wanneer u de foto op metaal in huis hebt, wilt u deze natuurlijk zo goed en mooi mogelijk aan de muur hangen. Reclameland heeft daar verschillende opties voor. Hieronder lichten wij de verschillende opties voor u toe.

Boorgaten

Kiest u voor deze optie? Dan zorgen wij ervoor dat de boorgaten in uw foto op metaal worden aangebracht. U kiest hierbij uit twee verschillende diameters: 5 mm of 8 mm. Daarnaast geeft u ook het aantal boorgaten aan. De opties hierbij zijn 2, 4 of 8. De twee boorgaten komen in de 2 bovenste hoeken, de vier in de 4 verschillende hoeken. Kiest u voor 8 boorgaten, dan komen deze in de hoeken. De overige worden evenredig verdeeld over overgebleven ruimte.

Boorgaten + afstandhouders

De afstandhouders zorgen ervoor dat uw foto op metaal op een luxe manier opgehangen worden. Wanneer het paneel aan de muur hangt, zit er een ruimte van 19 mm tussen de wand en de plaat. De afstandhouders zelf hebben een diameter van 13 mm. Samen met de afstandhouders worden er altijd boorgaten (8 mm) aangebracht. Deze zitten op 20 mm randafstand. U kiest uit de volgende kleuren: chroom, satijn of zwart.

Ophangplaat

Met een ophangplaat hangt u uw foto op metaal eenvoudig aan de muur. Hiervoor is slechts een enkele schroef nodig. De plaat plakt u stevig op de achterzijde van het paneel, zodat u deze als een schilder aan de schroef in de muur kunt hangen. Hierbij is het belangrijk dat u het gewicht van het paneel weet. Er zijn namelijk verschillende ophangplaten waar u uit kunt kiezen. Ieder met een eigen maximaal draagvermogen:

  • 4,5 x 4,5 cm voor een plaat van maximaal 1,5 kg
  • 7,0 x 7,0 cm voor een plaat van maximaal 3,0 kg
  • 10 x 10 cm voor een plaat van maximaal 6,0 kg
  • 10 x 20 cm voor een plaat van maximaal 12,0 kg

Een andere optie zijn de ophangstrips. Hiervoor hoeft u niet te schroeven of te boren. Deze plakstrips zijn te verwijderen zonder beschadigingen aan de ondergrond toe te brengen. Het maximaal draagvermogen hierbij is 7,5 kg.

De ophangplaten en de ophangstrips zijn beide enkel geschikt voor binnengebruik.

Zuignappen

Uw foto op metaal op een gladde ondergrond plaatsen zonder te boren? Dan zijn de zuignappen een uitkomst! Ideaal voor op bijvoorbeeld glaswerk. De zuignappen hebben een diameter van 40 mm en komen op een randafstand van 25 mm. Kiest u voor twee zuignappen, dan worden deze in de bovenste twee hoeken geplaatst. Bij vier worden deze verdeeld over alle hoeken.

Dubbelhaken

Wanneer u uw foto op metaal als plafondhanger wilt gebruiken, dan zijn de dubbelhaken onmisbaar. De haken steekt u eenvoudig door het boorgat in het paneel en aan bijvoorbeeld een plafondclip aan uw (systeem)plafond. De dubbelhaken zijn verkrijgbaar in vier lengtes: 15 cm, 30 cm, 50 cm of 70 cm.

Standaard

Wilt u uw foto op metaal niet ophangen maar juist ergens neerzetten? Denk bijvoorbeeld aan een balie of thuis in een kast of op een tafel? Dan kunt u kiezen voor de standaard. Met een stevige plakstrip plakt u deze tegen de achterzijde van de plaat. Er zijn verschillende formaten. U ontvangt altijd het formaat dat het beste bij uw formaat past. Dit hoeft u niet zelf aan te geven. Voor de echt grote platen (bv. B1, B0 of A0) raden wij het gebruik van de standaard af.

Naast de ophangopties die hierboven worden genoemd, kunt u ook kiezen voor dibond met een blind ophangsysteem. Een extra stevige en luxe manier om uw foto op metaal op te hangen.

Hoe maak ik een foto op metaal?

Een foto op metaal maken is erg eenvoudig en ieder kan het doen bij Reclameland! Het enige dat u nodig hebt, is een foto, afbeelding of logo dat u wilt afdrukken. Heeft u al een drukbestand dat voldoet aan de aanleverspecificaties en de werktekening? Dan upload u deze eenvoudig in het bestelproces.

Heeft u nog geen drukbestand? Dan kunt u kiezen voor de optie ‘Ontwerpen’. U komt vervolgens terecht in onze gratis online ontwerptool. Hier voegt u eenvoudig foto’s, afbeeldingen en/of teksten toe. Zo maakt u het ontwerp voor uw foto op metaal eenvoudig op maat. Ideaal!