0 producten € 0,00

Geboortetegeltje laten maken

  • Volledig te bedrukken
  • Gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

geboortetegel printen

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Uniek baby kado

foto op tegeltje-bedrukken

Een geboortegel is ontzettend leuk om te geven als kraamkado. Leuk om op te hangen in de babykamer dankzij onze handige meegeleverde ophanghaakjes. Dit ophangsysteem leveren we er altijd gratis bij. U bevestigt het haakje aan de tegel door wat lijm, geschikt voor keramiek, aan te brengen op de achterzijde. Klaar alweer!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kraamkado met naam

We kunnen uw geboortetegeltje bedrukken met uw eigen ontwerp zoals een naam, foto of geboortegegevens. Alles is mogelijk! Uw eigen geboortetegel ontwerpen? Dan kan in onze gratis online ontwerptool. Upload uw eigen afbeelding, voeg eventueel tekst toe en klaar is uw tegeltje. Dat is nog eens eenvoudig een geboorte tegeltje ontwerpen!

Foto kado

Dus bent u op zoek naar een origineel fotocadeau voor de baby van uw broer, zus, vriend(in) of collega? Bij Reclameland bent u aan het juiste adres. Een geboorte tegel bedrukken wij volledig aflopend. Het formaat van de geboortegel is 15 x 15 cm en voorzien we na het drukken van stevig verpakkingsmateriaal, zodat uw baby cadeau perfect arriveert op uw adres.

Tegel Dikte Bedrukking Max. formaat
geboortetegel 0,5 cm 4/0 full colour 15 x 15 cm
consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: