0 producten € 0,00

Geboortevlaggen bedrukken en bestellen

  • Eigen aantal mogelijk
  • Alle populaire formaten én eigen maat
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander geboortedrukwerk.

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk onze video!

vlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope geboortevlag bedrukken

Hoe bijzonder, een geboortevlag maken voor uw eigen (klein)kind! Daarnaast is het een uniek kraamcadeau voor het kindje van uw familielid of collega. Dankzij een geboortevlag met naam of foto weet meteen de hele buurt op unieke wijze dat de baby geboren is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Geboortevlag met naam

U bepaalt wat wij op de geboortevlag bedrukken. Denk aan een geboortevlag met naam en datum of een mooie foto. Alles kan! In onze gratis ontwerptool kunt u heel eenvoudig uw eigen geboortevlag maken. Hier uploadt u uw afbeelding of typt u uw tekst en klaar is de geboortevlag!

vlaggendoek

Vlaggenmateriaal

Standaard gebruiken we 110 grams basic of premium vlaggendoek om uw afbeelding op af te drukken. Premium doek is steviger en laat meer wind door. We drukken de geboortevlaggen altijd enkelzijdig. Hierdoor heeft de vlag een doordruk van 95% en is de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar. De vlaggen worden altijd omgezoomd.

Let op: De geboortevlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Vlag bevestigen

Geboortevlaggen kunnen worden voorzien van een plastic bevestigingsclip of een touw/lus bevestiging.

plastic bevestigingsclip

Plastic bevestigingsclip

De plastic bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlag verdeeld zodat de vlag altijd strak en netjes aan de mast hangt. U heeft de keuze uit witte of zwarte haken.

bevestigingstouwtje

Bevestigingstouwtje

U kunt uw vlag ook af laten werken met touwtjes. Aan de bovenzijde van de vlag wordt een lusje geplaatst en aan de onderzijde een kort touwtje van ongeveer 25 cm. Dit is ideaal voor de wat oudere vlaggenmasten.

Geboortevlag meisje of jongetje

Bent u specifiek op zoek naar een geboortevlag meisje of juist naar een geboortevlag jongetje? Een geboortevlag maken betekent bij ons echt zelf maken. Zo kunt u uw geboortevlag meisje of jongetje volledig zelf personaliseren in onze ontwerptool door het toevoegen van bijvoorbeeld een achtergrondkleur. Een geboortevlag bedrukken wij dus echt volledig naar wens. Succes!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: