0 producten € 0,00

Gevouwen nieuwjaarskaarten bestellen

Nieuwjaarskaarten zijn ook ongevouwen verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje op onze pagina voor ongevouwen nieuwjaarskaarten.

  • Bijpassende enveloppen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
gevouwen nieuwjaarskaarten

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Voordelige gevouwen nieuwjaarskaarten

hexagon foto collage

Met de gevouwen nieuwjaarskaarten van Reclameland wenst u iedereen het allerbeste! Van zakenrelaties tot vrienden en familie, het mooie gebaar zal zeker door iedereen gewaardeerd worden. De gevouwen nieuwjaarskaarten worden gedrukt op maar liefst 11 luxe papiersoorten. Deze papiersoorten zijn naast hun luxe uitstraling ook goed beschrijfbaar voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap. De kaarten voorzien wij van een full colour bedrukking. Deze bedrukking wordt gedaan met de modernste drukpersen voor het beste resultaat! Naast de luxe papiersoorten en verschillende bedrukkingen kunnen de nieuwjaarskaarten besteld worden met een prachtige glanslaminaat of matfolie als extra afwerking. Zo gaat u geheid het jaar goed in!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Gevouwen nieuwjaarskaarten bestellen

De nieuwjaarskaarten bedrukken wij op twee verschillende manieren. Met een digitale bedrukking of een offset bedrukking. Een digitale bedrukking is goed geschikt voor minder grote oplages, zoals bijvoorbeeld 100 stuks. Een grotere oplage nodig? Geen probleem! Onze offset gedrukte nieuwjaarskaarten zijn te bestellen tot wel 100.000 stuks. Het nieuwe jaar inluiden wordt voor iedereen een groot feest met de nieuwjaarskaarten van Reclameland.

Naast het gemak van bestellen, verzorgen wij kosteloos de verzending. Bestellen in spoed? Ook dit kan bij Reclameland.

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen nieuwjaarskaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Nieuwjaarskaarten ontwerpen

Nieuwjaarskaarten bestelt u voordelig en snel bij Reclameland met uw eigen ontwerp. Al een ontwerp beschikbaar? Deze kunt u eenvoudig aanleveren in het bestelproces. Met uw ontwerp drukken wij de mooiste nieuwjaarskaarten!

Nog geen ontwerp tot uw beschikking? Geen probleem! In onze ontwerptool kunt u aan de slag met afbeeldingen, teksten, kleuren en vormen. Hiermee maakt in een handomdraai uw eigen gepersonaliseerde nieuwjaarskaart.