0 producten € 0,00

Hangtags bedrukken en bestellen

Bestel hangtags gemakkelijk en snel bij Reclameland! Én zoals u van Reclameland gewend bent, altijd gratis verzending!

  • Meerdere formaten mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

hangtags bedrukken

Hangtags, ook wel prijskaartjes of labels genoemd, zijn bij allerlei producten te vinden. Hiermee wordt eenvoudig en snel een prijs, merk of andere aanvullende informatie laten zien. De hangtags bestelt u makkelijk met een ruim aanbod van specificaties en mogelijkheden. Enkel- of dubbelzijdige bedrukking, verschillende afwerkingen, boorgaten of bijpassende koordjes nodig? Bij Reclameland kan het!

Naast het gemak van bestellen, verzorgen wij kosteloos de verzending. Bestellen in spoed? Ook dit kan bij Reclameland. Kijk op de productpagina’s voor papieren hangtags en/of luxe hangtags voor de mogelijkheden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.


Goedkoop papieren hangtags bestellen

Onze bedrukte papieren hangtags zijn uitermate geschikt om een eigen draai te geven aan een product. Tover een saai prijskaartje om naar een prachtig eigen ontworpen hangtag, waarmee u onder meer oog voor detail laat zien! Onze papieren hangtags worden natuurlijk op papier gedrukt. Maar niet zomaar een willekeurig papiersoort, bij Reclameland heeft u keuze uit maar liefst 12 soorten papier, waarbij elk papier nagenoeg een eigen look en feel heeft. De beschikbare papiersoorten zijn van hoger grammage en dus extra stevig. Hierdoor zijn deze papiersoorten uitstekend geschikt zijn voor het maken van hangtags.

Deze papiersoorten kunt u combineren met 5 mogelijkheden voor een afwerking en een enkel- of dubbelzijdige full colour bedrukking. Dit maakt het bestellen van unieke hangtags kinderspel!Luxe hangtags op stevig materiaal

Op zoek naar hangtags die nog steviger zijn dan onze papieren hangtags? Onze luxe hangtags worden gemaakt van massief karton en kraftboard. Massief karton heeft een dikte van maar liefst 2 mm, en kraftboard heeft een dikte van 3 mm, waarover terecht gezegd mag worden dat dit een chique en luxe uitstraling geeft aan de kaartjes.

Onze luxe hangtags zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuks. Ideaal voor gepersonaliseerde cadeaus of producten waar een exclusief ogend prijskaartje aan mag hangen!zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: