0 producten € 0,00

Hardcover fotoboeken drukken

  • Al vanaf 5 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
hardcover boeken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope hardcover fotoboeken drukken

boeken drukken

Onze hardcover fotoboeken, ook wel bekend als fotoalbums, drukken wij professioneel en voor een zeer scherpe prijs. Uw foto’s worden in kleur of zwart-wit gedrukt op een papiersoort naar keuze. U kunt kiezen uit vele glanzende of matte varianten. Zie ook onze softcover fotoboeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Alleen het allerbeste

Bij foto's is de kwaliteit van het drukken erg belangrijk. Om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden, werken we met de nieuwste machines op dit gebied zodat alle details en kleuren perfect uitkomen. Veel fotoboeken worden gemaakt op machines die toner gebruiken. Dit heeft als nadeel dat de inkt eigenlijk op het papier ligt. Reclameland gebruikt drukpersen met vloeibare inkten die in het papier trekken voor het mooiste resultaat met diepe kleuren en de grootste detailweergave.

Uw mooiste foto's in een hoge kwaliteit hardcover fotoboek drukken

Al onze hardcover fotoboeken worden gelijmd. Deze methode zorgt ervoor dat het binnenwerk stevig in de cover zit. De covers worden altijd afgewerkt met een mat- of glanslaminaat. Hierdoor hebben ze een hogere krasbestendigheid.

Belangrijk om te weten bij fotoboeken drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover, dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. Deze pagina is niet te bedrukken. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het boek is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Laat u bijvoorbeeld een boek drukken met 64 pagina's, dan heeft u dus 60 pagina's binnenwerk.

Binnenwerk

Voor de pagina’s van het binnenwerk raden wij aan om de binnenste 5 mm van de pagina vrij te houden van drukgegevens. Door de inkt hecht de lijm minder goed aan de pagina’s waardoor de binding minder lang mee kan gaan. Het gaat om de 5 mm aan de rugzijde van de pagina.

hardcover
consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: