0 producten € 0,00

IJskrabber bedrukken

Met de ijskrabbers van Reclameland bent u goed voorbereid op de winter! De krabbers zijn ook perfect geschikt als relatiegeschenk. Wij bedrukken uw ontwerp met 1 of 2 PMS kleuren. Daarmee geeft u een blijvende herinnering weg aan uw zakenrelaties. De ijskrabbers zijn beschikbaar in 2 verschillende modellen. Een standaard ijskrabber verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en een ijskrabber inclusief warme handschoen in twee verschillende kleuren.

Makkelijk besteld en snel in huis! En ijskrabbers bedrukken doet u, zoals u van Reclameland gewend bent, altijd met gratis verzending!

 • 4 kleuren verkrijgbaar
 • 1 of 2 kleuren bedrukking
 • Gratis verzending
ijskrabber bedrukken

Kies een model:

Kies een kleur ijskrabber:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Voordelige standaard ijskrabbers bestellen

wimpel maken

Of u nu een licht laagje sneeuw of een dikke laag ijs moet ruimen, onze standaard ijskrabbers klaren de klus snel en efficiënt. En als u een geweldig cadeau-idee zoekt, zijn onze ijskrabbers het perfecte cadeau voor iedereen op je lijstje. Wacht dus niet langer en bestel uw ijskrabber vandaag nog! Gemaakt van duurzaam kunststof, is onze ijskrabber gemaakt om lang mee te gaan. Hij is ook gemakkelijk te gebruiken - houd de schraper gewoon in één hand en gebruik een heen-en-weer gaande beweging om ijs en sneeuw snel en gemakkelijk te verwijderen. Hij is klein genoeg om in uw dashboardkastje of console te passen, zodat u hem altijd bij de hand heeft als u hem nodig hebt. Kies uit verschillende kleuren, waaronder rood, blauw, oranje en transparant. Met de lage prijs en snelle levertijd is onze standaard ijskrabber een geweldig promotieartikel of relatiegeschenk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Luxe ijskrabbers met handschoen

Naast onze standaard ijskrabbers hebben wij ook luxe ijskrabbers met een warme handschoen. Hiermee maakt u niet alleen uw auto ijsvrij, maar houdt u ook nog eens warme handen tijdens het krabben. Deze ideale ijskrabbers zijn beschikbaar in het rood en blauw. De bedrukking is op basis van PMS en voorzien wij rechtstreeks op de handschoen voor het mooiste resultaat. Het bedrukbaar gebied op de handschoen is 10 x 10 centimeter. Het formaat van de ijskrabber met handschoen is 28 x 17 x 2 cm.

IJskrabbers ontwerpen en bedrukken

Met de ijskrabbers van Reclameland haalt u niet alleen een handig gereedschap in huis. Ook voorzien wij deze natuurlijk van uw eigen bedrukking. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo zijn of een eigenzinnige tekst. Wat u ook aanlevert, wij drukken dit professioneel en kwalitatief op de ijskrabbers. Wij bieden 2 verschillende bedrukking aan, namelijk met 1 of 2 PMS kleuren. Lever een geschikt ontwerp eenvoudig en snel aan in onze upload tool.

Aanleveren

Wilt u een ijskrabber bedrukken? Voor het aanleveren van het drukbestand is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,5 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 of 2 kleuren (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is géén Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


paraplu’s bedrukken

Meer promotie drukwerk

Naast ijskrabbers bedrukken we veel meer promotioneel drukwerk. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: