0 producten € 0,00

Kaarthoesje bedrukken

Op zoek naar een manier om uw cadeaukaarten of hotelsleutelkaarten te laten opvallen? Bekijk dan onze geweldige selectie aan kaarthoezen! Onze kaarthoesjes zijn de perfecte manier om een persoonlijk tintje aan uw cadeaus, kaartsleutels of bijvoorbeeld een klantenkaarten te geven.

Met uw eigen unieke designs die u zelf kan uploaden, vindt u zeker de perfecte hoes voor elke gelegenheid!

Start met bestellen »

  • Een staand en liggend model
  • Al vanaf 25 stuks te bestellen
  • Gratis verzending
kaarthoesje

Kies een model kaarthoesje:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kaarthoesje bedrukken met logo

cadeaubonnen drukken

Wilt u een eigen kaarthoesje laten bedrukken met uw eigen logo, naam of afbeelding? Dat kan bij Reclameland! Een kaartenhoesje is eigenlijk de verpakking waar u bijvoorbeeld een giftcard in kan steken. Het hoesje is voorzien van een rillijn in het midden en slits waar een pas op creditcardformaat perfect in zal passen, eventueel zou u ook een visitekaartje kunnen gebruiken.

Online kaarthoesje bestellen

Laat het hoesje bedrukken met alle informatie van uw hotel en plaats de sleutelkaart hierin. Uw gast heeft de nodige informatie en kan de sleutelkaart tijdens het verblijf bewaren in het hoesje.

Heeft u bijvoorbeeld een winkel en wil u klantenkaarten uitgeven? Plaats de klantenkaart in het hoesje. Laat het hoesje bedrukken met instucties hoe uw klant de pas kan activeren. Alle nodige informatie en voordelen in een oogopslag duidelijk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kaartenmapje ontwerpen

De kaarthoesjes zijn beschikbaar in drie verschillende modellen, een staande, een liggende en een hoesje speciaal voor een sleutelkaart. Alle hoesjes zijn te bedrukken in full colour. Het hoesje heeft een gesloten formaat van 12 x 9 cm en is daarom ook makkelijk om te versturen. Wanneer de hoesjes open liggen komt u op een formaat van 25 x 9 cm bij de liggende versie, wanneer u kiest voor het staande mapje zal dit 18 x 12,5 cm zijn. Het sleutelkaart hoesje heeft een gesloten formaat van 7,3 x 10,5 mm.

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: