0 producten € 0,00

Keycords bedrukken met naam of logo

Onze keycords bestelt u inclusief een enkelzijdige of dubbelzijdige full colour bedrukking naar wens. En met of zonder klikgesp. Zo laat u echt zien wie u bent!

  • 4 verschillende bandbreedtes
  • 2 verschillende uitvoeringen
  • Gratis verzending

Benieuwd naar meer promotiemateriaal? Bekijk dan snel ons promotiedrukwerk.

keycords bedrukken

Kies het type keycord:

Kies een kleur gesp:

Kies een type haakje:

Kies een breedte keycord:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Keycord met naam of logo bestellen

keycord met naam bedrukken

Keycords, ook wel lanyards genoemd, zijn als promotiemateriaal ideaal om in te zetten als relatiegeschenk of reclame communicatiemiddel. Grote kans dat u deze bijvoorbeeld wel eens uitgedeeld heeft gekregen bij het bezoek aan een beurs, als blijvend aandenken. Toch worden bedrukte keycords niet alleen op beurzen ingezet. Ook maken bijvoorbeeld de horeca, sportclubs en verenigingen graag gebruik van dit handige promotiemiddel. U ziet het al, aan mogelijkheden om met keycords bedrukken uw bedrijf of merk te promoten geen gebrek! Bouw dan ook op een eenvoudige manier naamsbekendheid op met keycords die met een eigen bedrukking op maat geproduceerd worden. Een keycord met naam, logo of campagne tekst, alles kan!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte keycords bestellen

De bedrukte keycords van Reclameland bieden wij aan in 2 verschillende uitvoeringen. Naast de klassieke standaard keycords, bieden wij ook keycords aan met een handige klikgesp. De keycords zijn voorzien van een kwalitatieve satijnen band. Deze band is in de basis wit gekleurd en is beschikbaar in 4 verschillende bandbreedtes: 1, 1,5, 2 en 2,5 cm. De band voor beide uitvoeringen keycords is circa 90 centimeter lang. De stiksel zijn transparant en zullen daarmee nagenoeg ontzichtbaar samensmelten met uw ontwerp. Daarnaast zijn de keycords voorzien van een handig karabijnhaakje. Hieraan bevestigt u gemakkelijk sleutels, kaarten of ander promotiemateriaal.

Keycord bedrukken in kleine en grote oplage

De keycords zijn in kleine en grote oplage te bestellen en voorzien wij van een professionele bedrukking. Keycords bedrukken we zowel enkel- als dubbelzijdig en ze zijn full colour geheel naar eigen wens samen te stellen. Omdat de hele band van een keycord bedrukbaar is, heeft u de gehele lengte en breedte van de band om een bedrukking naar wens te ontwerpen. Lever via onze upload tool eenvoudig een eigen drukbestand aan en wij gaan graag aan de slag!keycord bedrukken

Meer promotie drukwerk

Naast keycords bedrukken we veel meer promotioneel drukwerk. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: