0 producten € 0,00

Kleurplaten drukken

  • Al vanaf 1 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kleurplaten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kleurplaten drukken

kleurplaten drukken

Goedkoop kleurplaten drukken en printen bij Reclameland. Deze zelf in te kleuren tekeningen zijn erg leuk voor de kids! Bedruk ze bijvoorbeeld met leuke dieren zoals paarden, honden of katten. Ook leuk voor een verjaardag.

Of u ze nu zwart-wit of full colour wilt, wij drukken het allemaal. Kijk voor nog grotere kleurplaten bij onze posters.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kleine en grote oplages kleurplaten drukken

U kunt kiezen uit twee druktechnieken. Heeft u al voldoende aan een kleine oplage van bijvoorbeeld 10 stuks? Laat uw kleurplaten dan digitaal drukken. Dit digitale drukwerk maken we met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een kleine prijs. Wilt u liever een hoge oplage? Dan zijn offset gedrukte kleurplaten iets voor u. Dit gebeurt bij ons met één van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Kleurplaten papiersoorten

U kunt kiezen uit verschillende maten en papiersoorten. Standaard drukken we uw kleurplaten op 90 grams papier. Wilt u liever een iets dikkere kleurplaat? U kunt ook kiezen voor 120 grams. Een uitleg van de diverse papiersoorten ziet u door op de te klikken, die u bij de papiersoorten ziet.

consumenten drukwerk

Meer consumenten drukwerk

We bieden veel meer drukwerk voor consumenten aan. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: