0 producten € 0,00

Koelkastmagneet maken

Een koelkastmagneet maken is de perfecte manier om uw mooiste vakantie- of familiefoto’s te laten zien. Een drukke week? Met een magnetische koelkastmagneet met whiteboard laminaat maakt u eenvoudig een weekplanner. Voor het mooiste resultaat drukken wij rechtstreeks met UV-inkten op het 0,9 mm dikke magneetfolie. Het materiaal en de bedrukking zijn eenvoudig schoon te maken

Koelkastmagneten maken? Ontwerpen doet u eenvoudig met behulp van de gratis ontwerptool! Zie ook onze magneetstickers als alternatief voor koelkastmagneten.

Start met bestellen »

  • Keuze uit eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
koelkastmagneten drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Koelkastmagneet maken

koelkastmagneten maken

Een koelkastmagneet maken met de grappigste vakantiefoto in cirkelvorm? Of een weekplanner maken op precies het juiste formaat voor de koelkast? Onze magneetstickers drukken wij in veel verschillende formaten. Staat uw gewenste formaat er niet tussen, dan kiest u eenvoudig een eigen formaat. Bij onze magneetstickers is het ook mogelijk om een eigen contour te bestellen. Wij snijden de sticker dan in de door u gewenste vorm. Tover uw koelkast om tot een fotowand. Via onze upload- en ontwerptool kunnen foto’s en eigen ontwerpen eenvoudig aangeleverd of ontworpen worden.

Koelkastmagneten zijn een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten. Deel ze uit op evenementen of beurzen, of gebruik ze als onderdeel van uw marketing-campagnes. Het is een effectieve manier om uw naam nog bekender te maken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Voordelen van foto op koelkastmagneet

Wij bedrukken de magneetstickers in full colour met de aangeleverde tekst en/of afbeelding. De koelkaststickers bedrukken wij rechtstreeks op outdoor magneetfolie met een dikte van 0,9 mm. We zetten de voordelen van onze koelkastmagneten voor u op een rijtje:

  • De koelkastmagneten kleven goed aan elke vlakke metalen ondergrond.
  • De koelkastmagneten zijn makkelijk af te nemen met een vochtige doek.
  • De koelkastmagneten zijn te voorzien van whiteboard laminaat.
  • De gebruikte inkten zijn water- en UV-bestendig.

Whiteboard koelkast

Naast foto's kunt u ook andere ontwerpen op uw koelkastmagneet drukken. In combinatie met whiteboard lamninaat tovert u de magneet eenvoudig om tot bijvoorbeeld een handige planner. Helder, duidelijk en super overzichtelijk. Ideaal om de taken in huis of op kantoor gestructureerd bij te houden. Beschrijf met een whiteboardmarker en u veegt de sticker zonder problemen weer helemaal leeg. Zo kunt u de whiteboard koelkastmagneet telkens opnieuw gebruiken. Handig! En nooit meer discussies over de taken en de taakverdeling.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: