0 producten € 0,00

Kofferlabels bedrukken met foto of logo

Voordelig een kofferlabel bedrukken met uw eigen logo of foto om uit te delen aan gasten, klanten of reizigers? Bij Reclameland bestelt u snel en goedkoop uw eigen bagagelabels. Hang de labels aan koffers, tassen en andere bagage of gebruik ze voor marketingdoeleinden: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze kofferlabels bedrukken we op de beste drukpersen. Dan doen we op water- & scheurvast papier. Dit papier is ook nog te beschrijven, perfect voor bagagelabels dus!

Start met bestellen »

  • Al vanaf 1 stuk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Op zoek naar andere hanglabels? Bekijk ook onze flessenhangers en deurhangers.

kofferlabel bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kofferlabels bedrukken: voordelig en snel geleverd

bedrukte kofferlabels

De bedrukte kofferlabels van Reclameland zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Eindelijk op vakantie? Of binnenkort emigreren? Zorg dat uw tassen en koffers opvallen tussen de rest van de bagage en bedruk uw eigen reislabels. Gaat u als docent mee op klassenuitje? Bestel de labels voor de schoolreis en hang de bagagelabels aan de tassen van de leerlingen. Zoekt u een originele manier van het aankondigen van uw evenement of product? Gebruik de labels als straat marketing en hang de labels aan bijvoorbeeld fietssturen in fietsenstallingen. Zo kan niemand meer om uw aankondiging heen!

Wilt u op korte termijn uw kofferlabel bedrukken en heeft u ze snel nodig? Met een spoedlevering heeft u de bedrukte bagagelabels de volgende werkdag al in huis!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kofferlabels met logo

Uw kofferlabels bedrukken we op 115 grams Yupo blue materiaal. Dit materiaal is zowel water- als scheurvast en beschrijfbaar. U bepaalt helemaal zelf wat er op het label gedrukt wordt. Kofferlabels met logo kopen? Upload uw logo, foto en tekst eenvoudig in onze ontwerptool en geef vorm aan uw ontwerp. Bent u al in bezit van een kant en klaar design? Deze kunt u gemakkelijk uploaden in onze uploadtool.

Eigen maat bagagelabel

Onze kofferlabels worden gestanst. Zo krijgen de labels de unieke vorm van een bagagelabel. De labels hebben een formaat van 7 x 37 cm. Dit is het plano formaat. Het label gedeelte is 17,5 cm hoog en 7 cm breed. Op zoek naar een ander formaat? Wij kunnen een stans op maat voor u maken. Bekijk onze pagina over drukwerk stansen voor meer informatie of neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

kofferlabels met logo

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: