0 producten € 0,00

Blind ophangsysteem

Een foto in huis en op zoek naar een manier om deze aan de muur te hangen? Bij Reclameland bestelt u gemakkelijk een blind ophangsysteem. Het ophangsysteem maken wij op maat, waardoor u eenvoudig een frame bestelt dat altijd perfect zal passen. Gemaakt van stevig aluminium en onzichtbaar op te hangen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor blinde ophangframes mét plaatmateriaal? Kijk dan eens op ons overzicht voor plaatmaterialen met ophangframes.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat mogelijk
  • Geschikt voor verschillende materialen
  • Gratis verzending
papieren verzendzakken bedrukken

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Blind ophangsysteem bestellen

los blind ophangsysteem bestellen

Uw kunstwerk heeft u al op plaatmateriaal gedrukt, maar het hangt nog niet helemaal naar wens aan de muur? Op de plaats waar anders mogelijk boorgaten kunnen komen, staat een detail dat niet te missen is? Bestel dan het blind ophangsysteem. Dit systeem is eenvoudig te bevestigen aan de achterzijde van het bestaande paneel omdat het frame voorzien is van sterk dubbelzijdig tape. De frames worden geleverd inclusief losse hoekjes. Deze hoekjes werken verstevigend en zijn voorzien ribbels. Met deze ribbels heeft u de mogelijkheid om uw plaatmateriaal met ophangsysteem eenvoudig waterpas te krijgen.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Blind ophangsysteem op maat

Goed om te weten: Het formaat dat u ingeeft op onze website, is het exacte formaat welke u zult ontvangen. Wij adviseren om het frame rondom 10 centimeter kleiner te bestellen dan het formaat van de plaat waarvoor het frame bestemd is. Hierdoor zal het ophangsysteem hangend niet zichtbaar zijn en heeft u de best mogelijke draagkracht. Stel dat u al een plaat heeft met een formaat van 100 x 100 centimeter, dan zal een frame van 80 x 80 centimeter dus het beste geschikt zijn voor uw foto.


blind ophangsyteem bestellen

Foto’s blind ophangen

Het aluminium frame heeft een dikte van 8 millimeter, uw foto zal dus niet strak tegen de muur hangen. Omdat het blind ophangframe aan de achterzijde bevestigd zal worden en het niet aan de voorzijde te zien is, zal dit een zwevend effect geven. Wanneer u het frame op plaatmateriaal gaat gebruiken wat u niet bij Reclameland heeft besteld is het handig om te testen of het lichtdoorlatend is. Wanneer er geen licht van achter doorkomt zal het frame aan de voorzijde niet te zien zijn. En zal uw prachtige foto dus onzichtbaar opgehangen worden.

Blind ophangsysteem bestellen

De blinde ophangframes zijn gemaakt van sterk aluminium en hebben een dikte van 8 millimeter. De frames worden uiteraard geleverd met inclusief bijbehorende hoekjes, schoonmaakdoekje voor het plaatmateriaal en handige instructie voor eenvoudige montage. De frames voorzien wij alvast van sterk dubbelzijdig tape, waardoor het bevestigen nog makkelijk wordt! Handig toch?