0 producten € 0,00

Magneetdoos bedrukken: luxe geschenkdozen

De magneetdozen zijn gemakkelijk online te bestellen in verschillende formaten. Snel in huis én al verkrijgbaar vanaf 1 stuk!

  • 4 verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Op zoek naar andere professioneel bedrukte verpakkingen? Bekijk dan al onze verpakkingen.


Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bedrukte magneetdozen als verpakking

luxe magneetdoos

Magneetdozen lenen zich erg goed om te gebruiken als verpakking. De luxe magneetdoos wordt plano (ongevouwen) geleverd waardoor deze niet veel opslagruimte inneemt en u deze makkelijk kunt opbergen. De dozen zijn erg eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van plakranden. De plakranden zijn al geplaatst, zodat u enkel de backing hoeft te verwijderen en de doos in elkaar kunt vouwen. De handige magnetische klepsluiting geeft een luxueus gevoel en zorgt ervoor dat de dozen meermaals gebruikt kunnen worden. Tip: Gebruik onze compliment cards als inlay voor de magneetdozen en maak hiermee de verpakking helemaal compleet!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Luxe magneetdoos bedrukken

Geschenkdoos met magneetsluiting ontwerpen

Voor het bestellen van een magneetdoos levert u eenvoudig uw eigen ontwerp aan. Denk bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een mooie tekst. Het ontwerp is eenvoudig bij ons aan te leveren in het bestelproces.

Mocht u nog geen ontwerp of benodigde ontwerpprogramma’s voorhanden hebben, kunt u ook gemakkelijk zelf een ontwerp bij ons maken, door gebruik te maken van gratis online ontwerptool. Ook deze is gemakkelijk terug te vinden in ons bestelproces. Hiermee kunt u eenvoudig uw magneetdoos bedrukken met afbeeldingen, teksten en achtergrondkleuren.

Modeloverzicht magneetdozen

De magneetdozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en bedrukbare gebieden. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie.

Formaat Bedrukbaar gebied Aanleveren

Model 1

magneetdoos kopen
B15 x H15 x D6 cm 13 x 13 cm Werktekening
Template

Model 2

Magneetdoos bedrukken
B17 x H23 x D23,5 cm 15 x 21 cm Werktekening
Template

Model 3

luxe verpakkingsdozen
B23,5 x H24 x D11,5 cm 20 x 22 cm Werktekening
Template

Model 4 - Wijnverpakking

geschenkdoos magneetsluiting
B11 x H34 x D10,5 cm 9 x 32 cm Werktekening
Template

Let op! Omdat er verschillende modellen beschikbaar zijn, heeft dit invloed op de positionering van de magnetische klepsluiting. Bekijk daarom de bijbehorende werktekening voor aanvullende informatie over de klepsluiting en de locatie hiervan.