0 producten € 0,00

Muismatten bedrukken

  • Eigen formaat en contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
briefpapier drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope muismatten bedrukken

muismatten bedrukken

Onze muismatten zijn verkrijgbaar in 6 standaard formaten, maar kunt u desgewenst in uw eigen formaat en contour bestellen. Zo vindt u altijd een muismat die past bij uw werkplek! Een muismat met foto of logo is bovendien een uniek relatiegeschenk én sterke reclamedrager.

Materiaal muismatten

We drukken de muismatten op het materiaal van onze statische stickers. Dit betekent dat de muismat is voorzien van een transparante folie aan de achterzijde. Deze folie verwijdert u zodat de bedrukte muismat niet verschuift op een bureau met een gladde ondergrond. Voor een optimaal muisgebruik werken we de muismatten af met een anti-slip laminaat. Hierdoor kunt u de mat eenvoudig schoonmaken met een licht vochtige doek.

Let op: onze muismatten bevatten geen onderlaag van schuim.

Muismat bevestigen

Voordat u de muismat op uw bureau bevestigt, is het van belang dat de ondergrond stofvrij is. Maak het oppervlak bijvoorbeeld schoon met een pluisvrije doek. Vervolgens verwijdert u de transparante folie van de achterkant van de muismat en bevestigt u de bedrukte mat op uw bureau.

Muismat verplaatsen

Ideaal aan onze muismatten is dat de mat verplaatsbaar is. Zo kunt u de muismat op diverse werkplekken inzetten, maar ook op dezelfde werkplek continu opnieuw plaatsen. Ondanks dat de bedrukte muismat stevig op de plek blijft zitten, heeft het materiaal geen plaklaag en laat het geen lijmresten achter bij het verwijderen. Ideaal!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: