0 producten € 0,00

Muismat bedrukken

Met een muismat bedrukken maakt u uw werkplek of kantoor nóg persoonlijker! Bedrukt met uw logo, naam of een mooie foto zal het het bureau helemaal afmaken. Naast het feit dat het er mooi uitziet, is een bedrukte muismat ook nog eens superhandig: het bedienen van de computermuis zal een stuk eenvoudiger gaan. Mooi én effectief dus!

Bij Reclameland kiest u eenvoudig uit één van de twee soorten. De ene optie heeft een zachte rubberen onderzijde en de andere muismat bedrukken wij als statische sticker.

Start met bestellen »

  • Eigen formaat en contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bedrukken? Bekijk onze kantoorartikelen met logo.

muismat bedrukken

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Muismat bedrukken: snel en gemakkelijk

muismatten bedrukken

Uw logo, foto of ander ontwerp op een muismat bedrukken? Bij Reclameland doet u dat snel, eenvoudig én altijd voor een scherpe prijs. De muismat maakt het bedienen van de muis een stuk eenvoudiger en is - zeker gepersonaliseerd - een echte aanwinst voor uw werkplek. Voor het optimale gebruik, raden wij aan om zo min mogelijk wit in uw ontwerp mee te nemen. Het wit zorgt er namelijk voor de muisbeweging niet altijd even goed overgebracht wordt naar het beeldscherm.

Verschillende soorten

Voor het bedrukken van muismatten heeft u de keuze uit twee verschillende varianten. Beide varianten hebben dezelfde werking en zijn dus beide ook even goed te gebruiken samen met uw computermuis. Het grote verschil is dat de statische sticker vast op de ondergrond zit en de rubberen variant los. Hieronder vindt u meer informatie over beide specifieke soorten muismat.

Muismat als statische sticker

Deze muismat heeft géén rubberen onderzijde en wordt gedrukt als een sticker met een statische achterkant, dus zonder lijm. Wanneer u de transparante folie aan de achterzijde verwijdert, komt de statische laag tevoorschijn. Deze kan op vrijwel iedere vlakke en gladde ondergrond bevestigd worden. Hier komt dus geen lijm aan te pas, waardoor het herplaatsen eenvoudig is. Na het verwijderen behoudt de muismat namelijk gewoon zijn plakkracht en kan direct weer opnieuw gebruikt worden. Het anti-slip laminaat op de voorzijde zorgt voor een optimale werking en biedt tegelijkertijd extra bescherming aan de print.

Deze muismat bedrukken kan op één van de standaard formaten of kies juist voor uw eigen afwijkende vorm of formaat. Het drukwerk wordt altijd voor u op maat gemaakt.

Rubberen muismat

Wilt u juist een klassieke muismat bedrukken? Ook dat kan natuurlijk. Deze heeft een rubberen onderkant met een dikte van 3 mm. Dit zorgt voor een zacht product dat zorgt voor optimaal comfort tijdens het werken. Uw ontwerp drukken wij rechtstreeks op de muismat. Hierdoor komt de print optimaal naar voren en blijft deze het langste mooi. Deze toplaag is gemaakt van polyester.

Het formaat is voor deze muismat altijd 19 x 23 cm. De afgeronde hoeken hebben een radius van 10 mm.

Muismat met foto: zo maakt u deze

Een muismat bedrukken wij altijd met uw eigen ontwerp. De bedrukking kan helemaal aflopend worden aangebracht. U heeft dus alle ruimte voor uw creatieve creaties!

Hoe maakt u een muismat? Daar zijn verschillende opties voor. Allereerst kunt u - aan de hand van de werktekening - aan de slag in een extern ontwerpprogramma. Hierin kunt u volledig naar eigen wens een eigen ontwerp maken. Het drukbestand upload u vervolgens eenvoudig tijdens het bestelproces.

Nog geen drukbestand of geen beschikking over een extern ontwerpprogramma? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool! Hierin voegt u zelf eenvoudig foto’s, logo’s, teksten en andere onder toe. Zo kunnen wij ook voor u een muismat bedrukken met uw eigen ontwerp!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

muismat met foto

Meer zakelijk drukwerk

Naast een muismat bedrukken we nog veel meer zakelijke producten. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: