0 producten € 0,00

Muismat bedrukken met foto of logo

Uw persoonlijke muismat maken we van zwart rubber of als statische sticker. Kwaliteit gegarandeerd, want de muismatten bedrukken we helemaal zelf op onze beste machines!

  • Eigen formaat en contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bedrukken? Bekijk onze kantoorartikelen met logo.

muismat bedrukken

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope persoonlijke muismat bedrukken

muismatten bedrukken

Bij ons kunt u 2 verschillende soorten muismatten bedrukken: statische muismatten en muismatten met een rubberen onderlaag. Met een persoonlijke muismat met foto maakt u uw werkplek helemaal compleet. Een persoonlijke muismat maken met uw logo is bovendien een uniek relatiegeschenk én ook nog eens een sterke reclamedrager.

Statische muismat met foto, logo of tekst

Een foto muismat zonder een rubberen onderlaag wordt gedrukt op het materiaal van onze statische stickers. Door de transparante folie aan de achterzijde te verwijderen, komt de statische zijde vrij en kan de muismat op vrijwel iedere gladde ondergrond gekleefd worden. De statische muismat is eenvoudig te verwijderen en te herplaatsen zonder lijmresten achter te laten. Voor een optimale werking wordt er een anti-slip laminaat aangebracht op de bovenkant van de muismat. Door het laminaat is de muismat eenvoudig te reinigen met een (licht vochtige) doek.

Kies uit 1 van de standaard formaten, ga voor een volledig eigen maat of laat uw muismat met logo, tekst of eigen foto in een unieke contour snijden.

Zachte muismat maken

De klassieke muismat bedrukken we met een rubberen onderlaag van 5 mm dik. Deze zachte onderlaag zorgt voor maximaal comfort tijdens het werken, een optimale werking van de muis en beschermt tegelijkertijd het bureau of de tafel. Voor het allerbeste resultaat wordt de bedrukking direct op de muismat aangebracht. De toplaag van polyester zorgt naast een haarscherpe afdruk ook voor een goede werking van de muis.

Een muismat maken met een rubberen onderlaag? Deze heeft een formaat van 19 x 23 cm. De hoeken zijn afgerond met een radius van 10 mm.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

muismat met foto

Meer zakelijk drukwerk

Naast een muismat bedrukken we veel meer zakelijke producten. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: