0 producten € 0,00

Naambordjes drukken

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
naambordjes bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop naambordjes drukken

dibond bedrukken

Naambordjes drukken voor uw bedrijf, woning of vereniging. Ideaal voor op de deur of aan de muur.

Het plaatmateriaal waar onze naambordjes van worden gemaakt wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Onze naambordjes zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen jarenlang in weer en wind gebruikt worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Naambordje op dibond

Naambordjes van Reclameland zijn ook te verkrijgen in een brushed aluminium variant. Dit materiaal is 3 mm dik waarbij de toplaag is gemaakt van geborsteld aluminium. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. De achterzijde van dit materiaal is wit. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Materiaal vergelijking

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten dibond naambordjes.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
3 mm 4317 g/m2 120 x 235 cm

Dibond

dibond 3 mm bedrukken
6 mm 8160 g/m2 90 x 140 cm

Dibond aluminium

dibond 3 mm aluminium bedrukken
3 mm 4623 g/m2 120 x 235 cm

Plexiglas naambordje

Een naambordje op plexiglas geeft een luxueuze uitstraling. Bij een 4/0 full colour bedrukking wordt geen witte inkt gebruik. Dit betekent dat de witte gedeeltes in uw afbeelding de kleur en uitstraling van het materiaal houden. Uw bestand wordt bij het glasheldere plexiglas aan de achterzijde van het materiaal gedrukt.

Kiest u voor het glasheldere plexiglas, dan krijgt u de optie voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Bij deze manier van produceren wordt de achtergrond volledig wit en zullen de kleuren van uw ontwerp of foto nog krachtiger naar voren komen.

Specificaties foto op glas

Zie hier een overzichtelijke vergelijking van onze verschillende soorten plexiglas.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder plexiglas

5 mm 5791 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal plexiglas

5 mm 5405 g/m2

Naambordjes opties

Tijdens het bestellen van naambordjes zijn er vele opties te kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties.

Boorgaten

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de 4 boorgaten alvast voor u maken.

Afstandhouders

Als u het plaatmateriaal op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we er 4 afstandhouders per plaat bij.

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.