0 producten € 0,00

Offertemappen drukken

  • Met of zonder venster
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
offertemappen drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal delen en kleppen:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal delen en het aantal kleppen. Van 2 t/m 5 delen, met of zonder kleppen, het kan allemaal.

Kies een vulhoogte:

Met of zonder venster:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope offertemappen drukken

offertemappen drukken

Offertemappen worden ook wel presentatiemappen of schrijfmappen genoemd. Reclameland drukt ze op verschillende papiersoorten. Ideaal om offertes of overeenkomsten in te versturen naar uw klanten, om briefpapier, flyers of folders, in te bewaren of als marketingactie met een luxe uitstraling.

Waar een simpel stapeltje documenten vaak geniet of in een insteekmapje wordt afgeleverd, bieden onze offertemappen meer. Laat uw klanten en zakenrelaties zien dat u nét dat beetje extra biedt. U gaat niet voor gemiddeld; u gaat voor excellentie. Reclameland helpt u hier graag bij.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Onze offertemappen zijn op 2 verschillende formaten te bedrukken. Met of zonder venster en ook de omvouwkleppen aan de zijkant kiest u zelf. De vulhoogte van de offertemappen is 1 of 5 mm.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Speciale PMS-kleuren

PMS-kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS-kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS-kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: