0 producten € 0,00

Ansichtkaarten drukken

Wilt u uw eigen ansichtkaarten drukken? Dat doet u snel, eenvoudig én altijd voordelig bij Reclameland. Laat de leukste vakantiefoto’s, de mooiste afbeeldingen of de grappigste teksten drukken op één van de vele papiersoorten. Een ansichtkaart drukken kan in zowel een grote als kleine oplage en is al te bestellen vanaf 25 stuks!

Start met bestellen »

 • Optioneel met bijpassende enveloppen
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Liever gevouwen kaarten kopen? Kijk dan eens naar onze wenskaarten.

ansichtkaarten laten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Ansichtkaarten drukken met eigen foto

ansichtkaarten laten drukken

Ansichtkaarten drukken doen wij altijd helemaal naar uw wensen. Zo kunt u zelf kiezen voor het formaat, papiersoort, de bedrukking en ook de afwerking. Populair is het formaat dat ook wel bekend staat als het ansichtkaartformaat: A6 (10,5 x 14,8 cm). Is dit niet het formaat waar u naar op zoek bent? Er zijn nog vele andere formaten mogelijk, waaronder ook de optie ‘Eigen maat’. Hier voert u zelf de gewenste afmeting waarop u uw ansichtkaarten wilt laten drukken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende papiersoorten

Er zijn verschillende papiersoorten waarop we ansichtkaarten drukken. Met de keuze uit maar liefst tien verschillende luxe papiersoorten vindt u altijd het materiaal dat perfect aansluit bij u en uw ontwerp. Populair is hierbij het ansichtkaartenkarton. Met de gladde voorzijde en beschrijfbare achterkant een optie met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding! Wilt u uw drukwerk een meer exclusieve uitstraling geven? Met de luxe papiersoorten als linnenpersing, recyclingpapier en kraftkarton haalt u altijd het mooiste drukwerk in huis.

Ansichtkaarten drukken met goudfolie en andere afwerkingen

Met goudfolie of één van de andere extra afwerkingen laat u een ansichtkaart drukken die extra in oog springt. Geef trouwkaarten vorm met goudfolie of laat de mooiste foto’s schitteren met UV lak hoogglans. Hieronder hebben wij alle verschillende opties voor u op een rijtje gezet:

 • UV lak hoogglans

  Een transparante hoogglanzende laag die over een volledige zijde van uw drukwerk wordt aangebracht. Het zorgt voor een extra luxe uitstraling en beschermt het drukwerk en materiaal tegelijkertijd ook nog eens tegen vlekken, krassen en andere invloeden van buitenaf.

 • Mat laminaat

  Is net als het UV lak hoogglans een transparante laag die wordt aangebracht over een hele zijde van de ansichtkaart, alleen met een matte afwerking. Dit zorgt voor een satijnachtige look. Ook het laminaat goed bescherming tegen krassen, vlekken en andere invloeden van buitenaf.

 • Reliëflak

  Met een ansichtkaart drukken met reliëflak maakt u uw ontwerp (of een deel hiervan) voelbaar. Deze afwerking zorgt er namelijk voor dat gedeelten in uw ontwerp op het materiaal liggen. De reliëflak heeft een glanzende uitstraling en wordt gedrukt op mat papier. Naast het voelen, zullen deze delen van het ontwerp er voor het oog ook uitspringen!

 • Goudfolie

  Wil je helemaal uitpakken? Dan laat je ansichtkaarten drukken met goudfolie. U geeft zelf aan waar u de goudfolie wilt laten plaatsen. Deze gedeelten worden niet bedrukt, maar, door middel van warmtepreging, voorzien van de goudfolie. Dit zorgt voor een bijzonder effect dat ieder ontwerp nóg mooier maakt!

 • Afscheurstrook

  De afscheurstrook is een perforatielijn die wordt aangebracht in het papier. Hiermee kunt u eenvoudig over de lijn de ansichtkaart in tweeën scheuren. De positie van deze afscheurstrook bepaalt u zelf, deze heeft geen vaste positie in het ontwerp.

 • Ronde hoeken

  De hoeken worden afgerond met een radius van 7 mm.

 • Bundelen

  De ansichtkaarten drukken en bundelen wij per het aantal dat u heeft aangegeven. Dit kan per 100 of 250 stuks zijn. Handig voor bijvoorbeeld verspreiders.

Bijpassende enveloppen

ansichtkaarten laten drukken

Ansichtkaarten kunnen op twee manieren verstuurd worden: met een envelop of zonder envelop. Bij die laatste optie is het belangrijk dat je hierbij rekening houdt in het ontwerp. Denk aan voldoende ruimte voor de frankering en adresgegevens.

Wilt naast ansichtkaarten drukken ook direct bijpassende enveloppen bestellen? Dat kan eenvoudig! Je ontvangt in dat geval hetzelfde aantal enveloppen als ansichtkaarten die je laat drukken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u na ontvangst direct aan de slag!

Gepersonaliseerde ansichtkaarten drukken

Namen, adressen, een aahef of andere personalisatie: wij drukken het op uw ansichtkaarten. Wilt u bijvoorbeeld in de aanhef iemand persoonlijk aanspreken of de adresgegevens direct mee laten printen? Bij de digitale gedrukte ansichtkaarten doen wij dat graag voor u. Hiervoor selecteert u de optie ‘Personaliseren’. De gegevens kunt u vervolgens in een Excel-bestand bij ons aanleveren.

Ansichtkaarten met korting

De mooiste ansichtkaarten drukken én ook nog eens korting krijgen? Wanneer u meerdere ontwerpen bestelt, wordt het drukwerk voor u extra goedkoop. Hieronder ziet u hoe deze korting krijgt en meerdere ontwerpen bestelt:

 1. U begint met het selecteren van alle gewenste opties voor één ontwerp. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en eventuele afwerking.
 2. Nu klikt u op de prijs achter de gewenste oplage en levertermijn. De oplage is in dit geval de oplage per ontwerp. Laat u twee ontwerpen drukken, dan ontvangt u 2x de hier geselecteerde oplage.
 3. Hierna kunt u het aantal ontwerpen selecteren en ziet u ook direct welke korting voor u geldt.
 4. Alle ontwerpen uploadt u vervolgens in de volgende stap van het bestelproces. Zodra de bestelling is afgerond en wij de drukbestanden hebben, gaan wij de ansichtkaarten drukken.

Ansichtkaarten maken met eigen foto of ander ontwerp

Een drukbestand voor ansichtkaarten maken kan iedereen! Er zijn twee verschillende manieren om je drukbestand (op) te maken. Ten eerste kan dit in een extern ontwerpprogramma, zoals bijvoorbeeld InDesign of Photoshop. Houd hierbij wel de werktekening of template bij de hand. Zo weet u zeker dat u een bestand maakt met het juiste formaat en de correcte marges.

Heeft u nog geen drukklaar bestand? Ga dan aan de slag in onze ontwerptool. In dit gratis ontwerpprogramma maakt u een eigen ansichtkaart. Voeg foto’s, teksten, logo’s of andere onderdelen om zo toch - ook zonder grafische kennis - tot het mooiste eindresultaat te komen.


promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: