0 producten € 0,00

Ongevouwen rouwkaarten drukken

  • Altijd snel geleverd
  • Optioneel met enveloppen
  • Gratis verzending
ongevouwen rouwkaarten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Ongevouwen rouwkaarten

ongevouwen rouwkaarten

Voor het drukken van rouwkaarten heeft Reclameland een speciale service. U wilt ze goed gedrukt en snel afgeleverd hebben. Daarom krijgen deze special kaarten altijd voorrang in onze drukprocessen. Daarnaast worden ze met DHL express-service verzonden, zodat u de gedrukte rouwkaarten zo snel mogelijk ontvangt.

Altijd de snelste levering

Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt, dan heeft de rouwkaarten de volgende werkdag al voor 12.00 uur in huis. Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Indien mogelijk, dan is deze optie in het bestelproces te kiezen.

Kunt u zelf geen bestand maken voor een rouwkaart? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren en helpen u graag met de opmaak.

Zie ook onze gevouwen rouwkaarten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afgewerkt naar uw wensen

Onze ongevouwen rouwkaarten zijn op zowel A5 als A6 formaat beschikbaar. U kunt kiezen voor een full colour bedrukking of de optie waarbij één zijde zwart-wit bedrukt wordt en de andere zijde full colour. Met de keuze uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten stelt u zelf eenvoudig een rouwkaart samen die bij u past.

rouwenveloppen

Optioneel met rouwenveloppen

Optioneel kunt u gelijk enveloppen meebestellen. Deze enveloppen zijn 100 grams wit en hebben een gomsluiting (natklevend).

Deze speciale enveloppen hebben een grijze rand van 1,5 mm die aan alle zijdes 1 cm van de rand zit. De kleur van deze grijze rand is een percentage van Pantone Process Black U.