0 producten € 0,00

Papieren verzendzakken bedrukken

Papieren verzendzakken bedrukken zorgt voor een persoonlijke verzending van uw product. Door de dubbele strip-sluiting is de verzendzak eenvoudig open te maken en opnieuw te gebruiken. Zo kan de ontvanger eenvoudig retourneren of recyclen. Uw ontwerp printen wij altijd volledig full colour.

De papieren verzendzakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier en nemen weinig ruimte in tijdens het verzendproces.

Start met bestellen »

  • Beschikbaar in 3 formaten
  • Vanaf 1 stuks te bestellen
  • Gratis verzending
papieren verzendzakken bedrukken

Kies een formaat verzendzak:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Papieren verzendzakken bedrukken

papieren verzendzakken

Het verzenden van kledingstukken en andere producten die online aangeboden worden, is enorm toegenomen. Door het bedrukken van onze verzendzakken met eigen logo of slogan zorgt u, als verzender, voor een professionele uitstraling. Een kledingstuk verzenden gaat snel en gemakkelijk, iets retour sturen met onze verzendzak zelfs nog makkelijker. De papieren verzendzakken zijn voorzien van een dubbele strip-sluiting. Hierdoor kan de zak opnieuw gebruikt worden nadat deze al eens is gebruikt. In deze verzendzakken kleding retour sturen is dan ook geen enkel probleem.

Wist u dat wij meer verpakkingen aanbieden? Neem gerust een kijkje op onze pagina voor verpakkingen voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Bedrukte verzendzakken van kraftpapier

De papieren verzendzakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier. Hierdoor kan de inhoud onbeschadigd bij de ontvanger terechtkomen. Niet alleen kan de verzendzak opnieuw gebruikt worden door de dubbele strip-sluiting, door een papieren verzendzak te gebruiken maakt u een verantwoordelijke keuze om minder plastic te gebruiken. Kraftpapier is ook nog eens zeer goed te recyclen. Deze duurzame verzendzak zal minder ruimte in beslag nemen tijdens het verzenden in vergelijking met een verzenddoos.

Verzendzakken laten bedrukken in verschillende formaten

De papieren verzendzakken bedrukt met logo bieden wij aan in maar liefst 3 verschillende formaten. Zo zit de ideale maat om een product te verzenden er altijd bij. Het kleinste formaat heeft een breedte van 16,2 cm, een hoogte van 22,9 cm en aan de onderzijde een diepte van 4 cm. Het tweede formaat is iets groter en heeft een afmeting van 25 x 35 cm met aan de onderzijde een diepte van 5 cm. Het grootste formaat heeft een formaat van 35 x 45 cm met een diepte van 12 cm aan de onderzijde. Door de extra diepte is de grote verzendzak niet snel te vol. Hieronder vindt u een overzicht van de formaten, bedrukbare gebieden, werktekeningen en templates.


Formaat verzendzakken Bedrukbaar gebied Aanleveren
Papieren verzendzak B16,2xH22,9xD4 cm

16,2 x 22,9 cm

B16,2 x H22,9 x D4 cm 14 x 17 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B25xH35xD5 cm

25 x 35 cm

B25 x H35 x D5 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B35xH45xD12 cm

35 x 45 cm

B35 x H45 x D12 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template
verpakkingen

Meer verpakkingen

Naast papieren verzendzakken bedrukken bieden we ook veel andere verpakkingen aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: